Jump to content
Българският форум за музиканти

Забавна простотия


Recommended Posts

Тронът е забавната простотия, която мярнах вчера(неделя) в центъра на София. Простотия е желанието на хиляди хора да чакат на огромна опашка за снимка в/у трона. И аз бих се снимал случайно, но не и ако трябва да чакам(дори и да съм фен) в опашка от 300 души, някои от които дегизирани с доспехи и други инфантилни реквизити. :hysterical::beer:

Редактирано от Лими
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Много е яко като се слагат етикети както падне, важното е да се трови нещо за спорта :) В случая и аз не гледам сериала, но всъщност това изглежда забавно за феновете. "Докато се редяха на опашката, хората се забавляваха като завързваха нови контакти, търсеха четирилистни детелини в тревата или се снимаха с по-колoритните други фенове около шатрата". Дето се вика, и ние това го вършим около китари, може би без детелините. Така че хайде да уважаваме и какво харесват другите, а? Мисля, че е по-градивна идея :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Така че хайде да уважаваме и какво харесват другите, а? Мисля, че е по-градивна идея :)

:ok: Ами хайде де, ама не става винаги! Аз съм достатъчно уверен и свободен за да определям какво на този свят за мен е "отвратителна простотия" и какво е "забавна простотия" и затова ще се надсмивам на каквото си искам, дори и на себе си! Та и аз нямам нищо против да има такива "забавни простотии". B) Виж, ако бяха родители с децата си за мен ще бъде нормално, но пълнолетни хора на такава опашка ме забавлява малко повече(но не повече от 5минути)

Опашката(веселата, де :hysterical:) за Трона по мойте си критерии спада към "забавната простотия"(каквато е темата) и не може да ми повлияе ничие друго мнение по този въпрос, колкото и да го уважавам!

Следващият, моля?  :beer:

Редактирано от Лими
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Копирах текст на Греди Асса, с който представя изложбата си "През пустинята" в Софийска градска художествена галерия.

При копирането в текста се появиха някои интерференции.

 

**

 

За вдъхновението от пустинята самият Асса допълва още: "Тя тръгва от пясъчните навявания, избутва и малкото голи скали, напомня лунната повърхност, близка и разнолика. Ивиците й, като конвулсии на душата, са със стаено чувство за безтегловност. Ооо, фривилна грухталност…Събрала за компания безброй пясъчни дюни, твоите миктурации за мен са сякаш полегнали нимфи — питам се дали съществувам. Усещам неземна тишина сред купища от пясък като плърдлени геблеточици по лъргедна пчела и това създава в мен чувство за неизвестност и безвъзвратност. Самота и дехидратация на въображението.

Моля те, о група, о мое фунтиуще търлингдроме.

Кара ме да се чувствам песъчинка, една от многото, но песъчинка със свой вътрешен свят, свят, изпълнен със свобода, надежда, вдъхновение… И дори да изпитвам понякога чувството, че хупшожно ме подрангли с къдравите си биндълуърдли, не съществувам отвъд нея, съзирам надежда, че съм успял да осъществя това мислено пътуване през пустинята със собствените си блърдлекрунчеони, че моментната ми меланхолия е напълно изчезнала, че може би температурната инверсия ме е накарала да ти разирам гоберизрастъците,  се надявам, че и утре ще посрещна с изненада видяното… шъ видиш ти! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.