Jump to content
Българският форум за музиканти

9182

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от 9182

  1. Изглежда супер, браво
  2. Добре си направил, явно и при мен ще се случи нещо такова. Останалите са по-евтини, но вероятно и звука им ще е такъв.
  3. @ musicman, Ще споделиш ли на кой вариант се спря и какъв е крайният резултат?
  4. Супер е парчето! Все ще се намери някой пишман философ да обясни как нещо не е точно както трябва, няма да им обръщате внимание. СУПЕР Е БРАВО! Само остава да направите едно хубаво видео!
  5. Pantera rulz Супер е парчето!
  6. http://www.adme.ru/tvorchestvo-muzyka/kak-by-zvuchali-pesni-queen-esli-by-ih-ispolnila-gruppa-the-beatles-794210/
  7. ^ Още лятото, клетите варнески патриоти му нарисуваха лика (Пулев-Коврата) на "стената на великите българи". Предполагам трябва да добавят и нещо от сорта на Мафия...
  8. Дано да продваш и да споделиш с нас. Ричи е брутален.
  9. Здравей, аз продавам една, която може да ти пасне ако си заинтересован пиши на kircheff@aol.com, да не спамим тук.
  10. ^ +1 Колегата е прав, марката не толкова важна, трябва да ти допада, да ти е удобна и най-вече акустичната китара трябва да е със солиден топ, ако искаш приличен звук.
  11. Браво! Да си призная, електрическите ти неща не ми допадат особено, но това изпълнение е убийствено!
  12. За тия пари, можеш да намериш доста по-добър инструмент. Като начало си избери дали искаш да е метални или найлонови струни и най-вече какъв стил музика искаш да свириш.
  13. Еее и аз съм от Варна, ако искаш ела пробвай/виж моята. Тъкмо може да ударим по една жица
  14. И аз имам D10 SCE /ел.ак./, пробвах и WD10 SCE, личното ми мнение е че D10 е в пъти по-добра и може би най-добрият избор в този клас. Друг е въпросът, че мисля да сменям моята, но това е само защото се двуомя за по-висок клас.
  15. Най- добре е да си ги пробваш и да видиш коя ще ти пасне най-много, ако си от София се разходи из магазините. До колкото помня фендера е ламинат.
  16. Здравейте, Двуомя се между две китари, двете са един клас, като цяло не са супер различни една от друга. Бих бил благодарен ако някой сподели мнения, проблеми с тях и т.н. Китарите са Washburn WD 10SCE и Washburn D10 SCE и двете са ел акустични със солид топ, като D10 SCE (e без тунер е електрониката)тя е старият модел на WD. Четох из нета, че новите WD били с занижено качество и имали някакви проблеми с "надуване на грифа", но всички знаем че не всичко в нета е чиста монета. Ще се опитам да пробвам и двете(че едната е сложна с пращане..),но като цяло разликата в цената межу двете не е голяма. Поздрави
  17. Парчето е добре, но този акцент , трябваше направо на румънски(предполагам е майчиният му език) с някакъв припев на англ.
  18. Малко коври има... Иначе да, много слаб опит за някакво комерсиално/денс/ парче. П.С. Предните неща бяха доста по-добри
  19. Taylor, последно като гледах (някой да каже ако е виждал някъде), нямаше, но китарките им са супер. Така и така ще си в София, виж няколко модела на Takamine, също имат доста добри модели.
  20. За ел акустична китара с прилично озвучение - Taylor, но от Томан ( разбира се нисък клас), също има някой модели на Takamine, който може да ти харесат, тях поне може да си ги пробваш из магазините тук. Може да обмислиш варианта, да си вземеш китарка (разбира се със солиден топ) без пиезо, а после озвучението се решава по най - лесния и най - добре звучащ начин според мен, купуваш си един адаптeр за ак. китара (разбира се читав, за 300 - 400лв се намират нови). Инсталация няма никаква (т.е. може и без да се правят разрези по китарата). Според мен това е най-доброто и натурално звучене което може да се постигне. Поздрави
  21. 9182

    White Hot Sun

    Yeeeeeppp!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.