НиколайGK Отговорено Февруари 2, 2015 Отговорено Февруари 2, 2015 Vorg - KorgXylo - Xylophone??? А по-надолу има и Roland Pick Цитирай
travelcaster2 Отговорено Февруари 2, 2015 Отговорено Февруари 2, 2015 Ако виждате кон на картинката, значи сте гений. Малцина успяват да открият кон на тази картинка. Ако все пак го видите, значи притежавате способности далеч над средното. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Февруари 2, 2015 Отговорено Февруари 2, 2015 (Редактирано) ^Ако успеете да кажете защо конят е тъжен, вие сте от още по-малкия процент надарени и трябва веднага да позвъните на МАГ ДОРА! Редактирано Февруари 2, 2015 от G.Varbanov Цитирай
Claypool Отговорено Февруари 2, 2015 Отговорено Февруари 2, 2015 То конската муцуна се вижда, ама точно върхът и прилича на главата на желва. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Февруари 2, 2015 Отговорено Февруари 2, 2015 (Редактирано) Глава на какво? :>>>> Водна костенурка беше прекалено дълго ли? :> Редактирано Февруари 2, 2015 от G.Varbanov Цитирай
Claypool Отговорено Февруари 2, 2015 Отговорено Февруари 2, 2015 Е та, какъв е проблемът? В родния ми край се полза думата "желва", също - каун, печия, фитур и т.н. Всеки район си има особеностите, както, примерно, във Великотърновско се ползва думата "бадева". Бях фазан в Стражица и местните ме шашкаха с местния диалект, освен че говореха доста меко. 1 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Февруари 3, 2015 Отговорено Февруари 3, 2015 You can almost hear it without the microphone: "FUUUUUCK!" Also whats up with the guy with animal mask emerging from the stage :> Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 3, 2015 Отговорено Февруари 3, 2015 Ако виждате кон на картинката, значи сте гений. Малцина успяват да открият кон на тази картинка. Ако все пак го видите, значи притежавате способности далеч над средното. Става много по-очевидно, като се завърти с 90 градуса, обратно на часовниковата стрелка. 2 Цитирай
9182 Отговорено Февруари 3, 2015 Отговорено Февруари 3, 2015 (Редактирано) Редактирано Февруари 3, 2015 от 9182 Цитирай
Recommended Posts