jFog Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 Хора честнo не си спомням даслагах сериен номер... има една ок верския 12 мгб......v2.0.1.WORKING-NoGRP.както и да е.. Като цяло се присъйдинявам към суперлативите за програмата,паднах от коня направо като чух кък запя хикса пробвах да запиша и само чиста китара и да я оцветя после, пак много добре стана,само че пукаше като за световно(но това е от моя телевизор) семпли по добри от вече поредложените е сложно да произведа за сега.С толкоз много ръчкала само се омотвам и вместо да избистря ,осирам звука Но програмата е на шес! Цитирай
the_gorer Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 Да, много ме радва тази програма - след дълги години търсене на нормален звук през компа, мисля, че го открих. Мног благи блусарски крънч дзвуци много брутални гейн пресети. Аз също не и разбирам на всичките модули, особено на оня за настройване на лампите, но квото вдявам ми е от полза. С други думи: Revalver MK рулира. Имам само един проблем с него - чува ми се и чистата китара докато свиря, но това явно е от скапаното Audigy - няма никакви настройки за запис тая карта. Цитирай
jFog Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 (Редактирано) Що не вземеш да я дизайбъл-неш за 30 минути и виж кво ше с тане с вградената с един дист къв да е(хардуерен)+симулациите на кабинети направо жи трошка..мисля де.Поне ше си сложиш край на мъките. Аз съм с АС 97 модел и Ревалвера направо къпе... само през Кюбейса като плъгин го пускам със записани вече китари да доукрасявам,за свирене в реално време незанм кво ше стане,не видях подобна възможност а и не съм и търсил де.. Байдъуей няма да се хилите м,ого на пишман друмпрограмера... В бързината да щракам по траците да ги гърча с ревалвера ,веднъж щтракнах на трака с барабаните .. в крайна сметка микса се подобри(поне при мен че нужда имаше много )с около 80% без майтап прекарах барабаните през кабинет симулация и получения трак бе(като сила) да речем 40% от цялата сила на барабаните.Стана невероятно наслагване на честоти красоти и бруталити Преди много се опитвах да го постигна като на отделен трак с барабани шибах ехота дилей незнам си кво,еквалайзери и прочие найна.. ма нали то на сила убос не става все у кривата ряка бях.. сега се родих Редактирано Април 10, 2007 от jFog Цитирай
Black Bird Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 http://dimirock.com/Solo_Girl_with_flower1.mp3 още саунди с Ревалвето Цитирай
synchu Отговорено Април 11, 2007 Отговорено Април 11, 2007 Байдъуей няма да се хилите м,ого на пишман друмпрограмера...В бързината да щракам по траците да ги гърча с ревалвера ,веднъж щтракнах на трака с барабаните .. в крайна сметка микса се подобри(поне при мен че нужда имаше много )с около 80% без майтап прекарах барабаните през кабинет симулация и получения трак бе(като сила) да речем 40% от цялата сила на барабаните.Стана невероятно наслагване на честоти красоти и бруталити Преди много се опитвах да го постигна като на отделен трак с барабани шибах ехота дилей незнам си кво,еквалайзери и прочие найна.. ма нали то на сила убос не става все у кривата ряка бях.. сега се родих //оффтопик Фанал си един от миксинг триковете, които често се използват в по-бруталните (хехехеххе) стилове. Например соло барабанчето и кацата се прекарват през дисторшън (и/или много "набримчен" компресор) и оригиналния сигнал се смесва с получения трак. Цитирай
jFog Отговорено Април 11, 2007 Отговорено Април 11, 2007 абе тъй кажете уе,ний тука още влакове взривяваме / Цитирай
sw1tched Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 Поради факта, че най-рано след месец ще се сдобия с усилвателя си, ми се наложи да прибегна до Revalver за последната песен, която записвах (link ) и без да претендирам, че е кой знае какво, успях да докарам почти приемлив резултат за чейн-а китара-кабел-PC За съжаление звука на Revalver-а макар и симулиращ оцветяването на ламповата техника си остава доста стерилен. Цитирай
7thString Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 За съжаление както и да го въртиш китара->аудиокарта съкс! :> требе си преамп Цитирай
sw1tched Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 Добре де, да уточня - китара - DI - Mic preamp - Emu 1212m. Предвид обстоятелствата и липсата на време ми свърши работа Цитирай
the_gorer Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 А за твърд звук най-добре е да се ползва камионче - нещо BOSS, DOD, DigiTech, кой каквото има, а само кабинетите да са ти от софтуера. Гледам повечето хора свирят така. Софтуерните кривочи не са готини. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 А я погледнете About->credits,a . Тва е за раздел фукня май. Цитирай
7thString Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 the_gorer Аз набарах много добре звучащи нещица, но трябва играчка и преамп, иначе не звучи... Цитирай
the_gorer Отговорено Април 21, 2007 Отговорено Април 21, 2007 Ето с какво свиря аз когато не ползвам аналогов дистер. Това на практика е тунингован пресет Nikko >>> ACM 901 Махате ривърба дето е най-долу и правите следните настройки по всеки един от модулите: Жалко, че не можем да си обменяме пресети, но нека да си обменяме поне скрийншотове - да видим кой с кво свири. :) Цитирай
motorbreath Отговорено Април 22, 2007 Отговорено Април 22, 2007 Моля някой може ли да ми прати пълната версия или да ми помогне да си регистрирам моята.Пишете ЛС плс Цитирай
metalmaniak Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 Моля някой може ли да ми прати пълната версия или да ми помогне да си регистрирам моята.Пишете ЛС плс Същата молба Цитирай
Recommended Posts