maestroto6 Отговорено Октомври 27, 2007 Отговорено Октомври 27, 2007 здравейте колеги..... можели някои да ми каже от каде да си свая звуци за REASON ..... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 27, 2007 Отговорено Октомври 27, 2007 Как така да свалиш звуци от рийзън ? Не чатнах за какво става дума ... Цитирай
drgoa.r Отговорено Октомври 27, 2007 Отговорено Октомври 27, 2007 За refills вероятно говори човека.... Ами те рядко се свалят, нормално се купуват, хехехех. Пробвай обаче с free reason refills в google. Освен това reason използва wav, mid... и неговите си пачове (за синтезатори и семплери). Цитирай
Darkfight Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 в mininova гледах някви refiles по 5-6 GB на торент Цитирай
maestroto6 Отговорено Ноември 10, 2007 Отговорено Ноември 10, 2007 здрасти колега ..... от кои саитове теглиш звуци за REASON......?????? ще ти бада много благодарен . Цитирай
Petar Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Здравейте. Наскоро си изтеглих този пакет (Reason Refil - Yamaha Motiv 6.34 Gb), Банките се отварят под Reason с модула NN-XT. Препоръчвам го на всички почитатели на "Yamaha Motiv",които не държат да си го купят. Няма много добри звуци. Предлагам по добро решение. За китарни звуци препоръчвам Best.Service.Chris.Hein.Guitars.VSTi.DXi.RTAS.AU.HYBRID Цитирай
Petar Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 (Редактирано) Препоръчвам ви следните звукови банки за китари и барабани, те са мулти формат и са за NN-XT Reason v3 v4 и Kontakt 2. Electric.Bass.Rock.MULTiFORMAT-DYNAMiCS ,Grand.Piano.MULTiFORMAT-DYNAMiCS, Heavy.Guitars.MULTiFORMAT-DYNAMiCS,Sonic.Reality.Sonik.Capsules.Electric.Guitars.Multiformat-CoBaLT, Sonic.Reality.Sonik.Capsules.Studio.Drums.Multiformat-AI,Studio.Drums.MULTiFORMAT-DYNAMiCS. Редактирано Януари 6, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
Petar Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 здравейте колеги..... можели някои да ми каже от каде да си свая звуци за REASON ..... Звукови банки за Reason. Petar адреса ми е waveexplorer@mail.bg Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Ако някой може да ми го прати това ще съм много доволен Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Аз го зарязах, защото повече ми хареса MIDIoverLAN CP. Цитирай
antonium Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 друг минус е, че няма динамика пс клавиатурата ма то пък не може всичко ... Цитирай
Hicaka Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 Моля ви дайте линк към Midi Yoke, да дръпна, че нещо не бачка горе дадения Цитирай
abstract iv Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 http://www.midiox.com/index.htm?http://www...x.com/myoke.htm Приятелю, защо не работиш с Google ти ?! Цитирай
Gatzo Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 Здравейте, нов съм във форума,ама не чак толкова но навлизам и... зор голям. Дръпнах прословутата програма Reason с цел разучаване, работа, запис на чудеса, но ....ми иска инсталационен диск. Някой може ли да помогне. И втори въпрос-моля не се усмихвайте скептично-всеки е почвал от начало все някога...и вие знаещите. Та външното Миди ще го включа нали в тази програма???? Г. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 Първо - ти как си я инсталирал като нямаш инсталационен диск ? Това дето си го дръпнал трябва да го сложиш в DeamonTools / Alcohol120% и други такива . (нищо нелегално не съм казал). Ако имаш проблеми ми пиши на ЛС да ти дообясня . Какво разбираш под външно МИДИ ? Ако имаш миди клавиатура / клавир с миди / синт с миди - да , там ще го закачиш . Но кажи с какво го свързваш , какъв ти е интерфейса ? То никой няма да се смее , ама скептицизма винаги го има към хора , които не могат да обяснят какво искат . Цитирай
Recommended Posts