Jump to content
Българският форум за музиканти

stanislav_stoimenov

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно stanislav_stoimenov

  • Рожден ден 08/21/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    клавишни

Contact Methods

  • Website URL
    http://stanislav_stoimenov.street.bg
  • ICQ
    272800482

Последни посетители

401 профилни разглеждания

stanislav_stoimenov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Мерси много ще ги посетя лично да видим какво може да се измисли Благодаря отново
  2. stanislav_stoimenov

    KORG pa 300

    Здравейте имам едно интересно питане. Аз живея в чужбина и си купих Корг па 300. Мой бивш колега от България си е закупил и много ми хареса как звучи клавира за тези пари е добре. Неговия клавир е купен от Бозов с цялата информация на МСИ Икономов, вътре в клавира са вкарани семпли на барабани, бас китари ритъм китари и бленди за дясна ръка (знам по характеристика ,че не чете семпли НО в БГ това нещо го има ) !!! Убедих се с очите си тези дни колегата ми беше на гости и разгледах неговия клавир!!! Големият въпрос е....имам цялата негова (SET) информация вкарвам я в клавира стиловете излизат .....но самите бленди ги няма???? Къде може да се крие ключа за палатката според вас БЛагодаря ви за мненията , така или иначе като си дойда до бг мисля да посетя г-н Икономов да видя какво може да направят те за мен!!! Лек ден на всички
  3. Човека се сети за кода след малко преговори и някой десятка в джобчето.А иначе има колега във форума който знае как става ресета и му благодаря все пак за отделеното време Лека на всички който се отзоваха.
  4. Колега имаше да ми дава пари и ми го дари като зестра ама не си спомнял ключа или по точно се прави че не го помни.Някакви други въпроси )))
  5. Здравейте колеги изпадна ми въпросния кросовър MACH m20.04 но е заключен и паролата е от 0000-9999 смъкнах на PDF файл информацията за него обаче не видях никъде да има "master reset" малко ми е налудничево като идея да седна да търся кода, имам съмнения че ще ми отнеме поне...2-3 дена. Някой ако има идея или знае как да го ресетна ще бъда много благодарен.В краен случай ще намеря работа на жената докато спи детето да пробва различни кодове.Мерси за отделеното време да прочетете моя проблем и ще се радвам ако някой даде полезна информация. А ето и снимката на въпросното нещо http://megavoice.bg/?pid=100&id=19
  6. Аз даже почнах колега, и си прав даже и аз не знам защо не съм си SAVE на майла. Мислех, че имам някъде ама изглежда съм нямал....та затова сега да си сядам на ............и да правя стилове. Мерси за отделеното внимание.
  7. Аз съм сигурен,че даже и работя няма да му свършат стиловете защото те варвят само на такъв клавир, пък аз от толкова години не познавам човек дето да има такъв.Ама то просто е за гадорията са ми ги свили не заради друго.
  8. За пореден път се убеждавам, че зависта в България е нещо доста срещано явление. Декември месец бачках по заместване в една кръчма, бяхме доста музиканти там. Та преди няколко дена ми се наложи да направя един симбек и ....хоп...оказа се, че дискетите със стиловете ми ги няма. А тези стилове бяха дългогодишният ми труд защото клавира ми е GEM WS 1 oriental. Стиловете на клавира не са съвместими нито със Roland нито с GEM кофти свирка единственно и само би прочел само от WS 1 . Ако някой може да ми каже дали мога да ползвам конвертор за стилове или има такъв клавир МОЛЯ ви нека ми пише.
  9. stanislav_stoimenov

    Reason

    Да точно така искам да използвам рийзъна с клавира да свиря да му ползвам секуензура, да свиря с неговите семпли. Ръчках из биоса да видя да не ми е забранен миди/гейм порта не е забранен обаче пак не става иначе с миди клавиатура на м-аудио слагам я и няма пробелми става ама с клавира нещо.......не ще. Май виждам само един начин и той като че ли ще е ,че трябва миди клавиатура.??? Аз съм виждал рийзън как бачка с Ямаха(клавир), не миди клавиатура. Пук при мене защо не става и аз не знам.
  10. stanislav_stoimenov

    Reason

    Мерси ще пробвам така ама мисля че миди са свързани правилно.. :violin: :violin:
  11. stanislav_stoimenov

    Reason

    Мерси и все пак се надявам някой да знае нещо по моя иначе така болезнен въпрос.
  12. ХАХАХАХ мерси .....тогава ако може някои фрее....
  13. Ако може ще пратите ли линк към програмката ако може ЛС
  14. Моето лично мнение е.....че никой ама никой освен, този който има студио и е длъжен понеже подлежи на проверки, може и трябва да си купи софт. Аз съм абсолютно сигурен ,че тези който са си купили софт не са се замислили че може би с тея пари можеше да се купят някои друга свирка или някой друга екстра за компа. Аз лично ако ми се "наложи" да си купя........не знам.....после ще обикалям по улиците и ще раздавам пиратски дискове на програмата или софт. (което съм купил) да може ако не материално поне душевно да съм облагодетелстван. Българинът е много кадърен и качествен музикант, единственното нещо което може да го съсипе е това, че в скапаната ни държава не се дават пари за изкуство. Та не виждам смисъл да дам 500 или 1000 долара за нещо от което имам нужда обаче........парите му по НИКАКЪВ начин не могат да се избият. Така че........докато има балъци ,ще има и тарикати.....Ти от кой си.....аз не искам да съм балък, и мисля че докато мога да си намирам фрее неща ще се работи с тях.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.