Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте скъпи колеги, аз съм млад изпълнител, който прави авторска музика ! Наскоро завърших НАТФИЗ със специалност "Кинознание", като паралелно експериментирах в стил, който не съм прекалено компетентен ! Аз съм основно фен на рок и поп музиката, на групи като Ю Ту, Ред Хот Чили Пепърс, Колдплей, Металика, Бон Джоуви, Куйн , Гънс енд Роузис, Дъ Килърс и т.н. Поздравявам ви с авторската ми песен и ви желая много музикантски и сценични успехи !!! Ще ви бъда признателен, ако споделите мнението си за музиката и текстта на парчето ми ! Благодаря ви, и приятно слушане !!!  

Отговорено

Парчето е добро! Може би текстът е малко многословен, но може и дамо на мен така да ми се струва...

За звука не мога да кажа много, понеже слушам на лаптоп, но клипът изглежда добре направен.

Отговорено

:metalist:Браво, Ванка! Подкрепете Ванката! :coolp: Той има голям глас и голяма душа. :godbless:

С него свирехме няколко години по улици подлези и градинки - зиме и лете, в студ и пек. Така  като "бъскер" от уличната "школа, Ванката придоби умения  да въздейства на забързаните минувачи с чувствен и колоритен глас, :singer: без ефекти, микрофон или усилвател.

Сега виждам, че започваш нов етап от музикалната пътека и ти пожелавам успех, Ванка! А като ме видиш мен с китара на някой ъгъл ела да посвирим заедно, като едно време!    :cheers2:

Отговорено

Много ти благодаря Тимо за прекрасните думи и оценката ти !!! Много съм ти признателен, и ти благодаря от сърце и душа !!! От своя страна мога да кажа за теб, че си разкошен и изкусен музикант без тайни в музиката, а и страхотен човек ! Поклон и благодарности !!! Желая ти невероятни успехи и много творчески триумфи !!! Скоро ще се видим, а може и да посвирим !!!

Отговорено

Здрасти Ванка,

добре дошъл във форума. Искам да те помоля няколко неща.

Първо, разгледай добре структурата на форума и пускай темите си в подходящия раздел.

Второ, разделяй си логически темите защото в случая се самопредставяш пък искаш и мение за конкретна песен, за което си има отделен раздел.

И трето, не пиши дълги заглавия. Все пак заглавието е за анонс какво има в темата.

А, и прочети правилата ;)

Успех!

Отговорено

Добре дошъл! Твоето приключение тепърва започва. А коментарът ми относно песента ще получиш, когато тя е в подходящия раздел. :rulez:

Отговорено

Много яко парче!Ако стане известно ще съм много доволен :)! Такива неща трябват на музикалният бизнес - стойностни със смисъл , а не от типа тоя ме на*ба и ми изостави...

Отговорено

Мерси много Ямаха ц 70 за оценката и за подкрепата относно песента ми ! Мерси и на Савов мюзик за гостоприемството, колкото до gamer и правилата, да малко ги обърках, днес се регистрирах, така че сори ! Колкото до приключението, живота ми винаги е бил едно невероятно приключение ! Ако администраторите решат да ме изтрият от форума заради това, ок, живота продължава ! Аз съм минал през хиляди проблеми, изпитания и стотици откази, но това не ме притеснява, каквото и да става продължавам напред ! За да се радваш на дъгата трябва да се научиш да харесваш дъжда, така че, споко да става каквото ще ! Да са живи и здрави администраторите, аз не съм направил нищо нарочно, така че каквото и да стане, да става !!!

• 2 weeks later...
Отговорено

Добре дошъл! Веднъж те слушах в нощния блок на програма "Христо Ботев". Тогава пуснаха песента и ми привлече вниманието. Будна, заедно с клипа разказва. Поздравявам те!

Отговорено

Хей, благодаря ви много приятели за чудесните думи и позитивната оценка !!! А ти "Sagtiat" , и ти ме кефиш максимално, защото ми се струва, че си много спонтанен, искрен и непринуден човек !!! "Stone", мерси от сърце, че оценяваш авторските ми песни, и труда, който стои зад тях !!! Желая и на двама ви : много сбъднати мечти, красота, късмет, светлина и любов в живота ви !!! Чао засега, аз отивам при моите жени, ще се радвам пак да си пишем, за мен беше удоволствие !!!