Jump to content
Българският форум за музиканти

Ivan Anastasov

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Ivan Anastasov

  • Рожден ден 01/12/1983

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София
  • Interests
    МУЗИКА, КИНО, ЖЕНИ !!!

Ivan Anastasov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Обществена Репутация

  1. Скъпи колеги и приятели, имам удоволствието да ви представя новата си песен - "Не спирай". Нейните теми са вярата, мечтите, волята и желанието да се борим, за да сбъднем най-големите си желания. Лично аз смятам, че е хубаво повечето песни да носят послания и текстове, които да вдъхновяват и да карат хората да се замислят. Това разбира се не означава песента да е скучна или мелодията да е вяла. Поздравявам всички ви с последното ми парче и ви желая много музикални успехи, вдъхновение и късмет в нещата, с които се занимавате !
  2. Здравейте колеги, имам удоволствието да ви представя новата си песен - "Ти си всичко" ! Желая ви приятно слушане !
  3. Скъпи колеги и приятели, имам удоволствието да ви представя новата ми песен, която е доста весела и лудичка ! Желая ви приятно слушане и добро настроение ! https://www.youtube.com/watch?v=GBipRrU8SKI
  4. Скъпи колеги и приятели, имам удоволствието да ви представя новата ми авторска песен – "Жасмина" ! Тя се роди благодарение на мои романтични преживявания ! Желая ви приятно слушане и много музикални и лични успехи !!!
  5. Здравейте приятели и колеги ! Имам удоволствието да ви представя новата ми песен - "Деликатес" ! Желая на всички приятно слушане, както и много успехи на тези, които създават авторска музика !!!
  6. Скъпи приятели, имам удоволствието да ви представя новия си клип на последната си песен - "Супер секси" ! Желая ви приятно гледане !!! http://www.youtube.com/watch?v=sFFg37p0HRY
  7. Това за порното е добра идея Лорде, ха ха ха !!! А сега сериозно !!! Логично е да бъдат сложени снимки на красиви и фатални жени на фона на текстта, който се пее, няма логика да сложа изображения на Мечо Пух, АЛФ, или чичо Скрудж !!! Мерси "Рицарю на печалния образ" за подкрепата ти, и за вярата ти в мен !!! Като цяло, и аз самия забелязвам, че почти всяка моя авторска песен е различна от предишната, и като текст, музикално, дори като усещане !!! Аз обичам да експериментирам с музиката, и това ме прави щастлив !!! Всяка песен, която съм създал е свързана с мое емоционално или мисловно състояние тогава !!! "Като на кино" е свързана с преживявания и купони на морето, песента ми "Мечтай" е провокирана от темата за това каква цена плащаме, за да постигнем мечтите си, песента "Анатомия на света" съм я написал отвратен от фалшивите ценности, продажността, егоизма и доминаращата материалност и меркантилност в този свят, а песента - "Киномания" е посветих на всички велики и не толкова велики актьори и режисьори, и на цялото кино и кино индустрия по принцип !!! Това е реверанс към киното от моя страна, защото съм завършил преди това "Кинознание' в НАТФИЗ, а преди НАТФИЗ - "Кино и телевизионна режисура" в АРТ Колеж по екранни изкуства !!! Колега - "Убавец" по повод на въпроса ти дали текстта нарочно лъха на чалга, не, не е нарочно !!! Текстта се роди, както и музиката провокирани от една много желана от всички и доста фатална жена, с която преживях едни много пикантни приключения !!! Каквото чувства сърцето ми, това пиша като текст и музика, така че бъди сигурен, няма нищо умишлено, или мотивирано търсена комерсиалност !!!
  8. Здравейте уважаеми колеги, имам удоволствието да ви представя новата ми песен "Супер секси" !!! Приятели ще се радвам да ми споделите мнението си за песента ми ! Желая ви приятно слушане !!!
  9. Еееее, благодаря ти, е на това му викам позитивна оценка !!! Почувствах се доста поласкан, много ти благодаря !!! Целта на тази песен, както и на клипа е да въздействат, най-вече с посланията и визията !!! Текстта на песента целенасочено акцентира върху нашия свят, обладан от трите водещи доминанти - пари, власт, секс !!! Дисекцията на света, на неговото състояние в момента е тъжно нещо !!! Егоизма, лицемерието и продажността са навсякъде !!! Много от хората, вече не са хора, а същества готови на висши мерзости и гадости в името на господаря на този свят : парите !!! Клипа не е много професионален, заради факта, че е направен изцяло без пари, с приятели и познати, ако бяха налети пари в него - визията, посланията, внушенията, и всички акценти щяха да бъдат много по-въздействащи, истински и впечатляващи !!!
  10. Благодаря ти Дан за оценката ти !!! Да, аз си измислям текстовете и музиката ! Колкото до групите, които започват с текстове директно на английски, това се свързва най-вече с голямото им желание да бъдат забелязани, не само в България, но и по света, просто твърде много им се иска да бъдат бързо оценени и забелязани !!! Доколко това става, само те си знаят !!!
  11. Хей, благодаря ви много приятели за чудесните думи и позитивната оценка !!! А ти "Sagtiat" , и ти ме кефиш максимално, защото ми се струва, че си много спонтанен, искрен и непринуден човек !!! "Stone", мерси от сърце, че оценяваш авторските ми песни, и труда, който стои зад тях !!! Желая и на двама ви : много сбъднати мечти, красота, късмет, светлина и любов в живота ви !!! Чао засега, аз отивам при моите жени, ще се радвам пак да си пишем, за мен беше удоволствие !!!
  12. Аз записвам и изсвирвам само китарите, сола, акомпанимент, арпежи и т.н.Другите инструменти ги добава моя аранжор Юлиан Янев, с когото съгласуваме точно какво звучене търся, в много случай, аз измислям и бас линията на песните !!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.