injov Отговорено Октомври 2, 2013 Автор Отговорено Октомври 2, 2013 Благодаря за отговора, но според теб LINE няма да свърши работа? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 2, 2013 Отговорено Октомври 2, 2013 Еми прочети си упътването - страница 16, Monitor Speakers. Всичко са написали хората. Цитирай
injov Отговорено Октомври 2, 2013 Автор Отговорено Октомври 2, 2013 Защо ми се получава забавяне на вокала при запис? (Чува се забавяне в слушалките и на записа)Микрофона ми е behringer c-1. Благодаря Цитирай
injov Отговорено Октомври 4, 2013 Автор Отговорено Октомври 4, 2013 Каква е разликата между балансираният сигнал (TRS) и не балансираният(Line) ?и кое ще е по удачно да свържа към аудио мониторите ? Цитирай
Mairomaster Отговорено Октомври 4, 2013 Отговорено Октомври 4, 2013 (Редактирано) TRS вържи. С небалансиран кабел евентуално ще ти шуми повече. Това при условие, че има балансирани изходи картата, в момента не ми се проверява дали е така. Редактирано Октомври 4, 2013 от Mairomaster Цитирай
injov Отговорено Октомври 5, 2013 Автор Отговорено Октомври 5, 2013 Само да ви питам какъв е този TRS кабел, търсих в нета но не намерих такова животно ?!? Цитирай
sardaesox Отговорено Октомври 5, 2013 Отговорено Октомври 5, 2013 Отиваш в някой музикален магазин, в Бургас са ми правили такива кабели, добре по поръчка, защото сам определяш каква дължна искаш. За мониторите е добре да имаш оптимална дължина на кабелите. http://www.solentcables.co.uk/acatalog/Connector_Guide.html Цитирай
Steppenwolf Отговорено Октомври 6, 2013 Отговорено Октомври 6, 2013 Благодаря за офертата, но мисля да пропусна. Един познат ми наду главата с TASCAM US-322 кажете си вашето мнение? Цената е доста приемлива, но въпроса е ако взема тази звукова карта и останалите пари ги вложа в колони? Вие как мислите добро решение ли е? И ако някои я използвал да сподели, дали при запис има проблем с шум, драйвери и т.н? Благодаря Не знам дали вече си сторил своя избор, но някой по-нагоре беше препоръчал Konnekt 6 на TCE - смятай, че издухва всичките кандидати, които си изредил. Нямаш FireWire? Вземи си една PCI карта (с Texas Instruments chipset), и си готов. http://www.kalea-informatique.com/mag/fr/product-972668.htm А по повод съмненията около FW - в близките десетина години най-вероятно ще продължава да се поддържа, това не се спира току-така. И има своите преимущества пред USB, което вече сме дъвкали, но не мога да открия конкретната тема отпреди година-две. So don't buy into that bullshit. Цитирай
injov Отговорено Октомври 8, 2013 Автор Отговорено Октомври 8, 2013 Благодаря за предложението Има ли някаква голяма разлика между качеството на звука през Line и TRS? Цитирай
7thString Отговорено Октомври 8, 2013 Отговорено Октомври 8, 2013 В твоя случай надали ще има каквато и да е разлика. Цитирай
Ogan Отговорено Октомври 8, 2013 Отговорено Октомври 8, 2013 Хубава карта е Konnekt 6, но още по-добра е Impact Twin. Задължелно е използването на карта с тексас чипсет, иначе се започват филми с губене на буфер и забравяш за запис с мониторинг Цитирай
injov Отговорено Октомври 9, 2013 Автор Отговорено Октомври 9, 2013 (Редактирано) Благодаря Искам да попитам нещо. Забелязах,че при използването на звуковата карта TASCAM US-322 в един момент се получава забавяне на звука,смисъл звука си се чува както трябва, но започва със закъснение и при запис има забавяне, но след като изкл. звуковата карта и я пусна пак всичко сисе оправя. Чудя се дали е драйверите? Все пак в момента съм с най-новите, ако някои има идея да сподели? Да не би звуковата карта да е фабрично развалена ?и по-интересно нещо, забелязах,че при запис на вокал, ако инструментала не е в програмата с която правя запис се чува пукане в слушалките, нона самият запис го няма това пукане. На какво може да се дължи това? записвам с FL STUDIO ? Редактирано Октомври 9, 2013 от injov Цитирай
Recommended Posts