Jump to content
Българският форум за музиканти

Ogan

Members
  • Мнения

    75
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Всичко публикувано от Ogan

  1. Ето моето решение в хола. Сега виждам темата и ми звучи точно, като за теб. Наистина смешно, 3 години
  2. Господинът ми направи устройство за 450лв, което е усилвател за слушалки и контролиран изход за колони. Първо забелязах мисбаланс между каналите, но с времето се оказа, че има и честотен мисбаланс между каналите. Първо бях насочен към кофти кабели, после към кофти аудио карта и накрая обиждан. От 400лв саунд карта, минах на такава за 700лв и от кабели по 20лв броя, минах на такива за по 30лв броя. Разлика нямаше, проблемът си е там. Дадох 30лв, за да направи тестове и да спре с обвиненията към техниката и кабелите ми, но просто ми взе парите и наговори куп хвалебства. Имахме няколко разговора по-остри след това и най-накрая призна, че имало разлика в каналите, но били малки. С ползването на техниката му съм бил започнал да чувам по-добре. ХАХА. Помолих го да оправи разликите, защото не мога да слушам така, но получих отговор, че не е отказвал поддръжка, било минало време и накрая искаше от мен да му дам по 150лв на потенциометър, те са 2, зачи още 300лв, отделно за работата. Отказах разбира се, този човек е мошенник! Текущо го чакам от 3 месеца да вземе решение дали срещу 50лв. ще си оправи устройството, но е ясно, че това няма да се случи.
  3. Все още търся. Има нов инструментал, за който ми трябва текст
  4. Все още търся, благодаря.
  5. The member p.yordanov can not use the messaging system
  6. Благодарности на Радостин Стойков за хубавия текст! Ето и линк към песента. https://soundcloud.com/ogania/ogun-iluzii-ogn-ilyuzii Ако има други текстописци, които искат да ми напишат текст, свържете се с мен.
  7. Пиши ми на ogania@gmail.com
  8. Текущо вече работим по една песен, но бих искал паралелно да се работи по текста за втора. Ако има текстописец, желаещ да се захване, моля да се свърже с мен.
  9. Здравейте, Търся текстописец за песни, за което заплащам. Стилът е социален рап. Ето примерни инструментали: https://soundcloud.com/ogania/tracks Примерно заглавие на песен: Време за промяна ogania@gmail.com Благодаря, Огнян
  10. http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=HipHop+Master+Class+%D1%81+%D0%93%D0%BE%D0%BF%D0%B5
  11. Здравей, Да споделните какви са важните изисквания за такова начинание в максимален икономичен финансов план!!? - Безплатно. Въпроса с видеозаснемането за клипа, видеомонтажа, текста, рапирането и звукозасписа е уреден! - Няма връзка с темата. Много моля да кажете как стоят нещата, със закупуването на саундтрак от интернета и как стоят нещата с авторските права и цените при покупката по начин!!? - Саундтрак? За филми ли говорим? http://www.musicautor.org/ Кажете както друго трябва за това не леко начинание с минимални разходи!!! - Не ти трябват пари, за да рапираш. Успех!
  12. С какъв микрофон разполагаш?
  13. http://www.esi-audio.com/products/juliaxte/ Аз лично ползвам тази и съм доволен. Има я и в PCI вариант.
  14. Ogan

    Green Day - Holiday

    Екстра е.
  15. Ако имаш PCIe свободен: http://www.esi-audio.com/products/juliaxte/ . Кеф ти балансирано, кеф ти не. Успех!
  16. Към настолно ПС ли ще връзваш техниката?
  17. Ogan

    Funkaround

    Приятен звук. Вече две песни изслушах и се поклащам небрежно в ритъм Поздрави!!
  18. Ogan

    Въпрос

    Доста хора го използват. Ти защо го поръча точно него?
  19. Ogan

    Въпрос

    Какво точно те интересува отностно микрофона?
  20. Добре си се насочил. Акустично как стоят нещата?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.