Voidhanger Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Оправиха се нещата! Просто трябваше да я инсталирам два пъти Цитирай
Inspired Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 Здравейте, Имам миди клавиатура Behringer Umx61 и ползвам сорнар.Когато започна да свиря на и да записвам или въобще да свиря има забавяне от около сек и при това от време на време това забавяне варира,можете да си представите колко несъразмерно започва да звучи... Както и да е пробвах и с друг software и там забавяне няма неможах да открия проблема затова се обръщам към вас Благодаря предварително !!! Цитирай
presly Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 Превключи си Сонара да ползва WDM или ASIO драйверите. Сега (най-вероятно) си с MME и затова ти е такава латенцията. Каква е аудиокартата? Какъв е компютъра? Кой Сонар? Пишете ги тия работи, че иначе става едно гадаене на боб... Успех! Цитирай
Inspired Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 Сонар 7 Producer edition звуковата катра е behringer uca 200 , с лаптоп съм 1.5 процесор 1 гб рам Цитирай
presly Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Въпросната звукова карта е USB, също така е и MIDI клавиатурата, нали? Съвета ми от предишния пост си остава - мини на WDM драйвери в Сонара. И си инсталирай последните два ъпдейта за него - 7.0.1 и 7.0.2 Успех! Цитирай
7thString Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Освен това в аудио опциите навсякъде прегледай какви са стойностите на латенциите и буферите- колкото можеш намали тия стойности, за МИДИ обикновено не прави проблем и да са около нула Цитирай
AXE Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Здрасти пичове! От снощи вкъщи се размотава едно M Audio Fast Track. След сума ти грижи успях да накарам компа да го вижда и го пуснах с Guitar Rig-a през Сонар. С WDM и ММЕ драйверите си бачка нормално, но има голяма латенция и искам да го пусна с ASIO-то му. Обаче като избера ASIO и рестартирам Сонара - не намира нито Fast, нито Slow Track Какво и къде трябва да барна, че да го 'види'? Имам съмнения, че проблема идва от това, че имам инсталирана и Creative Live аудио карта с KX драйвери. Мисля че ASIO-то на KX-а окупира фронта и затова Сонара не вижда М Audio-то. Довечера ще пробвам да махна КХ драйверите, да видим дали ще помогне. Но така или иначе искам да си подкарам и двете да работят заедно, при това с ASIO. Надявам се гурутата във форума да ударят по едно рамо (за да стане погото ). Цитирай
presly Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Две карти на различни производители (та дори и на един и същи производител, но различни модели) НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ ЗАЕДНО ПО ASIO! Единствения вариант с приемлива латенция са WDM драйверите. При тях (ако са добре написани) може (и се постига) да се постигне и по-ниска латенция от АСИО-то. Успехи! Цитирай
AXE Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Ами като махнах Creative-a, с WDM направих 2.9мс Обаче М-Аудиото няма миди!? Цитирай
AXE Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Мне, то си има оригинални драйвери с поддръжка на ASIO. Цитирай
AXE Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 Значи вадя си в момента една супер яка песничка като на единия канал е китарката, а другия е просто дилейнат звук на първия. Искам за по-лесно да си пусна само него. Някой има ли идея как да си разделя каналите на стерео пистата. Работя със Сонар 7, ама ми върши работа и външна програма, с която да нацепя мп3ката и да вкарам това, което ми трябва Мерсим Цитирай
Roevers Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 Във Sonar като го вкарваш >>> Import as mono tracks Това е Цитирай
AXE Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 (Редактирано) Мерси, пич!! (така е - с drag-n-drop няма как да го науча ) Редактирано Май 17, 2008 от AXE Цитирай
sharonec Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 всичко е ток и жица . ползвал съм по старите версий но сега за първи път имам такъв проблем , а именно в midi каналите нямам звук. Цитирай
Recommended Posts