IgniteAll Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 (Редактирано) TheDreamGirl, това с контрабаса звучи много интересно Ако имаш желание може да се направи някое авторско парче, което да е от по-развлекателен тип за кратък срок Предполагам не е казано да се свирят кавъри единствено и само. Импровизациите са нещо много красиво и има големи фенове на този тип звучене. Колегата Олд Шетърхенд е доста кадърно блусарче и много приятно мисля, че ще се допълните Аз няма да мога да дойда, защото съм на работа тогава Ще ми разкажете ли как е минало Много ми се слуша музика и ми се пие биричка с вас Със Здраве, Виктор Редактирано Октомври 6, 2006 от IgniteAll Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 rudibass спомена нещо за Summer Time и Smoke On The Water - навит съм да ги направя аз, пък ако има някой певец с желание да ми помогне - ще се сработим Не съм добре с текстовете, а и трудно ще ги науча (е тва си е, не мога да уча текстове), така че ще си е пълна импровизация Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 10, 2006 Автор Отговорено Октомври 10, 2006 (Редактирано) искам да добавя че темата за еХтремната част не можах да я измъдря и затова най вероятно ще бъдат ползвани готови рифове например ..брейкин дъ лоо-Джудъс.....и темподобни.... Адреса е : Читалище Неофит Бозвели улица( Дряновски манастир-12) -- 3 тия светофар след надлез Подуене по посока Ботевград.... за пове4е инфо 0898 431061 ....Гого прилагам снимка с адреса за по-лесно ориентиране Редактирано Октомври 10, 2006 от musicman Цитирай
ultrazone Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 Rudibass, само да кажеш как стои въпроса с барабаните, че да знам какво да кажа на евентуалните дръмъри. Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 11, 2006 Автор Отговорено Октомври 11, 2006 ще има 2 комплекта барабани .....с различни кожи едните ще са за метълската част а другите за суингарската част....НО да си носат педалите и чинели....че аз нямам голям избор от такива....иначе за другото мисля 4е ще се намери който иска да свири чакам в Бозвели читалището след 12.30 до към 16.00 в събота.....тва е Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 Тоест, до колко ще е свиренето? Дай някви граници, щото няма да се набирам след работа, ако свършите в 20.00 или 22.00 И нещо няма разбиране кои точно стандарти ще се драпат, и пак ще стане мазня; в което лошо няма де... Кво да си носи всеки: кабел, инструмент и ефект, ако му се иска де. Пърпъл са задълже в метъл-частта; блусът няма нужда от конкретизация, вече за джаза предложих Жиголото, щото е лесно и достъпно, дава мегдан за всякви изпълнения. А? Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 11, 2006 Автор Отговорено Октомври 11, 2006 ми бате става за жиголото.....а иначе за времетраенето мисля че ще откара по дълго така че .......всъщност аз ще ти се обадя дали ще има смисъл да идваш.... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 Ех, как се дразня, че съм на работа в събота... Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 12, 2006 Автор Отговорено Октомври 12, 2006 за по лесно няма да е лошо всеки да си носи кабела за да не се сменяват на сцената така ще спечелим време.....тва е общо взето посленото нещо което пиша за Джема ....очаквам ви СЪБОТА читалище Неофит Бозвели (дряновски манастир 12).....с ваша помощ надявам се да осъществим една моя много отдавнашна мечта..... ПС: за джемърите-- след 12.30 до към 16.30--ЧЕК за гостите---18.30 ПОЧВАМЕ.... С уважение Rudibass... Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 12, 2006 Отговорено Октомври 12, 2006 Гостите ще се повключим, да знаеш... Ма по-късно. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Октомври 12, 2006 Отговорено Октомври 12, 2006 Оооооо на линия съм!!! Даже Една Девойка китаристка дойде ще Обаче като гост евентуално.... Иначе ще се радвам да посвирим заедно....... Освен ако не ме депресирате прекалено че да се откажа и да седна да ви гледам само Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 ихааааа и аз ше дойдааааа аре до утре и честит петък 13 Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 малко тъпо се получава но няма да мога да дойда на чека...фатално ли ще е ако пристигна по-късничко с китара, преампче и ди бокс.... Цитирай
adXok Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 И аз ще дойда, ще доведа и един мой съученик, с който отново ще се хванем да свирим. За жалост няма да мога да свиря, но ако имам глас и имам текст... надраго бих изпял нещо познато, ама надали... Никой не каза кви кинти е входа... все пак Рудибас не е длъжен да взема залъка от устата си, за да ни направи кеф... не че ми е работа, ама все пак!? Ще се радвам да видя повече хора. :hello: Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 Уместен ? за входа. Обещавам (ако ставам - то шсе чуе) да свиря ритъм на сичкото блус Цитирай
Recommended Posts