CyberGene Публикувано Юли 31, 2006 Публикувано Юли 31, 2006 Не знам само при мен ли е това, обаче вградената кирилица ми прави много големи мизерии. Значи преди всичко аз си имам кирилица и не ми трябва вградена. Може би заради това като почна бързо да превключвам моята, нещо се прецаква и за да премина от един език на друг, трябва да правя двойни шифт-кликове. Интересното при това е, че ползвам другия скин, който не се предполага да е кирилизиран. Другото интересно е, че и при двата скина нямам иконка на вградената кирилица, обаче изглежда тя все пак работи. Използвам Файърфокс. Моля някой да го оправи това или да ми каже как да не ми се случва това, в една друга тема гледах, че не съм само аз. Толкова много се дразня на това, че направо ми иде да чупя и троша Цитирай
CyberGene Отговорено Юли 31, 2006 Автор Отговорено Юли 31, 2006 Сега се замислих следното. Моята кирилица се сменя с алт + шифт. Вероятно като сменя много бързо два пъти, вградената кирилица го регистрира като два шифта и се превключва. Та въпросът ми е - как да изключа ШИБАНАТА вградена кирилица??? Цитирай
jFog Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 ами аз сменям само с Ctrl и нямам проблеми... И аз съм с Файър-а и Флекс-и Кир И по принцип не ми се зарежда скрипта за вградената кирилица във ФОрума, просто го нямам.... Цитирай
Overdrive Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 и аз имам същия проблем с файърфокс - сменя няколко пъти кирилица/латиница и после само на кирилица ми пише квото и да сменям, въпреки че и аз не виждам бутон за вградената кирилица. М/у другото: ФлексТайп яко съкс!!! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 свалете си плъгин-чето на INJINERA и няма да имате проблеми. Цитирай
stratocaster Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 свалете си плъгин-чето на INJINERA и няма да имате проблеми. хе точно това плъгинче ме довежда до лудост. настроил съм го да се сменя с ctrl+shift за по-удобно. обаче винаги ми се налага по 4-5 пъти да ги натискам. просто като го натисна не ебава и полудявам. проблема не е в клавиатурата - смених 3 - всичките ги счупих май ще го разкарам и ще сложа флекс тайп.....освен ако някой не ми каже защо така се получава а премина ли от кирилица на латиница после пак със 300 зора обратно - ужасно е а във файърфокса няма как да излезе вградената кирилица Цитирай
musicman Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Сега се замислих следното. Моята кирилица се сменя с алт + шифт. Вероятно като сменя много бързо два пъти, вградената кирилица го регистрира като два шифта и се превключва. Та въпросът ми е - как да изключа ШИБАНАТА вградена кирилица??? Ами за сега няма такъв вариант. Но ще помисля по въпроса. Цитирай
KAE Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Инжинерската кирилица също е бъгава и причинява косопад в някои ситуации. В Г-мейла пратих една читава кирилица (около 16к), сваляйте и се радвайте. И не слагайте никакви Флекс-шитс! Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 И при мен често стават мизерии с кирилицата на инженера - и във форума и извън него.. Във форума влизам през internet explorer... бтв едно от решенията понякога като не ще от клавиатурата е да цъкнеш на бутончето на екрана с мишката.. Цитирай
drizzt Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 и аз съм потив тая вградена кирилица дава ми проблеми.. Цитирай
musicman Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Значи вградената кирилица се сменя с двоен шифт. Така, че ако много шифтосвате е напълно възможно да ви се сменя. Другия вариант е да я махнем но така ще има хора, които няма да могат да пишат на кирилица. Цитирай
CyberGene Отговорено Август 1, 2006 Автор Отговорено Август 1, 2006 Добре де, ама нали вградената кирилица беше само при стандартния скин? Сложете някой скин без такава или просто нещо да се модифицира кодът на форума, програмисти сме, ще помагаме, ако трябва Цитирай
stratocaster Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Инжинерската кирилица също е бъгава и причинява косопад в някои ситуации. В Г-мейла пратих една читава кирилица (около 16к), сваляйте и се радвайте. И не слагайте никакви Флекс-шитс! е къде е :think: Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 свалете си плъгин-чето на INJINERA и няма да имате проблеми. с него съм и имам проблеми, много се дразня. сменям с алт и шифт Цитирай
Overdrive Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Инжинерската кирилица също е бъгава и причинява косопад в някои ситуации. В Г-мейла пратих една читава кирилица (около 16к), сваляйте и се радвайте. И не слагайте никакви Флекс-шитс! ако инжинерската е бъгава, то флекса е голямо лайно Цитирай
Recommended Posts