Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Леле Юнаци като гледам какви красавици и зверове сте показали до тук, направо ме отказахте да показвам моето съвсем скромно Ibanez GRG270BK.

Айде със здраве

Отговорено

Моят скромен принос към фен клубът.

Guitars.jpg

От ляво на дясно

Jem777vbk '91-93 (така и не стана ясно точно коя година е :cheers2: )

Basswood body, Rosewood fretboard, Lo pro Edge tremolo, Dimarzio Paf Pro pickups.

Uv777pbk '03

Basswood body, Rosewood fretboard, Edge Pro 7 tremolo, Dimarzio Evolution 7 (:), Blaze II (M), Air Norton 7 (N) pickups.

;) Марио B)

Отговорено

Ibanez S-2170 FB Prestige

Double offset mahogany body with figured bubinga top, five-piece Wizard II Prestige neck, 22-fret bound rosewood fingerboard with 12th fret Prestige inlay, black headstock with six-on-one-side tuners, ZR tremolo bridge with locking nut, two humbucker and one single coil DiMarzio pickups in H/S/H configuration, two knobs (v, tone), five-way switch.

005467534-big.jpg

Отговорено

MrDeath, аз да вадя ли? :cheers2:

p.s. Не сменяй нищо по стар оригинален инструмент. Тя от 87- ма е оцеляла, сега да я изкормиш не иде :) А си свири перфектно и така!

Отговорено
Daniel_V, що бе кво? Срам ли те е ;):)

Нищо не му казвай ,че ще извади тежката артилерия :D

Е, чак тежката артилерия...Нищо особено не съм. :)

ОФФ-топик: А ти що ме подминаваш по улицата така, бе, момче... няма да ти правя тремолото другия път :D. (шега разбира се).

Отговорено
Daniel_V, що бе кво? Срам ли те е ;):)

Нищо не му казвай ,че ще извади тежката артилерия :D

Е, чак тежката артилерия...Нищо особено не съм. :)

ОФФ-топик: А ти що ме подминаваш по улицата така, бе, момче... няма да ти правя тремолото другия път :D. (шега разбира се).

Най-вероятно не съм те видял :О ... Я дай да не правим офтопик тука ,а ми приеми пълномощното в скайп (с нов съм) ;).

Отговорено

Ейиии истински класики показахте! Благородно ви завиждам!

Моята е RG370DX Bk - перфектен инструмент за китарист аматьор със скромни възможности!

Отговорено

Ibanez J Custom RG8420ZD!!!!

Neck - Seymour DuncanR JAZZ model SH2-n

Bridge - Seymour DuncanR CUSTOM 5 TB-14

Neck: 5pc Maple / Walnut ”Super Wizard” neck

Body: Flamed Maple / African Mahogany

Fingerboard: Rosewood w/Tree Of Life Inlay

Невероятна китара!!!

Отговорено

Съжалявам за огромния оффтопик, но имам един въпрос. Някой притежава ли/докосвал ли се е до Ibanez AG и AF сериите? Интересуват ме основно бюджетните модели (AG75 и AF75). Заслужават ли си 700-те лева?