Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

:)  Благодаря за коментарите! От време - на време човек трябва да си каже "болносо".

А и айрян с баница си е една типична българска закуска,

която ни е съпътствала в ученическите години (е, когато баничките не бяха левче ;) )

Ще следя темата за други мнения и градивни критики.

Ай наздраве!

Автора

• 1 month later...
Отговорено

Повечето мангали набиват баничка с боза,според мен странна комбинация,а това дето се продава за айранчи е някакъв ташак от сухо мляко и химия,

ама не мож накара съвременна жена  да вземе прясно мляко от пазара,да го закваси и да направи истински айрян,и яз като дрът пияница знам как се прави.. :greenangel:

• 11 months later...
Отговорено

Здравейте,много искам да попитам дали можете да ми дадете guitar tabs на песента.Тук или на скайп kuli0o.Просто на скайп ще мога да го видя защото ще забравя :)

• 3 weeks later...
Отговорено

Да, "дойдохме си на думата" с този нашенски музикален стил, отразяващ нашенското ни битие!

Не намирам за уместна забележката, иронията или квото и да е...Много интелигентно измислена песен, освен това и доста свежа, което е супер - двете неща не винаги си стискат ръцете. Радо, не обръщай внимание на хапливи коментари от тоя род, в нашия форум такива - бол. Мнозина ще те нахулят, но огромен процент от тях чисто и просто са музиканти, чиито основни усилия са насочени в трубюти на западни прототипи, "пеенето" на развален английски на нискосъдържателни текстове и обвиняването на всичко и на всеки за неуспеха им (чалга, куртурно пространство, торент тракери и нз си кво още).

• 1 month later...
Отговорено (Редактирано)

Да, "дойдохме си на думата" с този нашенски музикален стил, отразяващ нашенското ни битие!

Не намирам за уместна забележката, иронията или квото и да е...Много интелигентно измислена песен, освен това и доста свежа, което е супер - двете неща не винаги си стискат ръцете. Радо, не обръщай внимание на хапливи коментари от тоя род, в нашия форум такива - бол. Мнозина ще те нахулят, но огромен процент от тях чисто и просто са музиканти, чиито основни усилия са насочени в трубюти на западни прототипи, "пеенето" на развален английски на нискосъдържателни текстове и обвиняването на всичко и на всеки за неуспеха им (чалга, куртурно пространство, торент тракери и нз си кво още).

Типична проява на суета, разглезена от "лайковете"(тъпа дума) във  Фейсбук.

'Що пък да не иронизирам пошла песничка, която е коктейл от стари шлагери, чалга припевче и соц естрада с двусмислен текст! Ама така се става известен по наште земи, подгизнали от чалга манталитет. Добре, че поне другите композиции(слушал съм ги) на Радо са на съвсем различно ниво и стилистика и дано не се изкуши от тщеславието да прави повече такива песнички, което ще погуби таланта му!

Интересно ми стана и мнението на Азис по този повод. Той колкото и да не ни е приятен на нас с китарките, казва болезнени истини.

Чуйте мнението му от 15:50 до 17:30 и дори от преди това - от 14:18.

http://vbox7.com/play:0e9d4beef4

Редактирано от Лими
Отговорено

И на мен не ми харесва.

Съвсем приятелски въпрос към автора, как стигна до този стил и това ли е стила към който ще се насочиш?

2-те песни в другата тема са много добре, браво за тях!