Jump to content
Българският форум за музиканти

kaiser

Members
  • Мнения

    76
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Всичко публикувано от kaiser

  1. Доколкото знам - текстът е повлиян от великия едновремешен парково-градински фолклор.
  2. Бай Илия отпуска си взел и на Слънчев Бряг той отишЕл, платина и сребро, долАри и злато, подкарал той със райското "ПЕЖО" Поздрави, колеги!
  3. Поздрави с новото пънк джангърче!
  4. Поздрав за всички!
  5. Поздрав с прясно парче на нов проект! В парчето иде реч за това как жените не рядко от профанно-битовистичното яхват метлата....и да не си покрай тях в тоя момент. https://www.youtube.com/watch?v=CSTuxfBJ9Hg&feature=youtu.be
  6. Здравейте, колеги! Поздрав с първото авторско парче на новия проект! https://www.youtube.com/watch?v=vQpMEwVhNM0
  7. Здравейте, представяме ви първото парче на новата ни банда. Водеща концепция ни е вс партии да поема басът... Ако ви допада, може да се абонирате за канала или да ни последвате във фб. https://www.facebook.com/Bass.n.Flower/
  8. Колеги, поздрав с едно наше кънтри/рок/блуграс парче. https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=ChTzFfl9t7o
  9. kaiser

    The sky is crying

    Здравейте, колеги, поздрав с малко блусарщина.
  10. Здравей, изпитвам пиетет към джипси джаза и много ми въздейства, въпреки че не съм спец в областта. Може да джемнем някога. Иначе, басчето и на мен ми се струва, че проявява характер и леко фалшивее, ама за дървото, което беше таз китара, пак е ок.
  11. Прекрасен кавър, Марчело! Може ли и малко инфо за бас китарката ти?
  12. Да. С малко работа по магаренцето, седлото и ключовете, а също и с някои козметични промени по тялото.
  13. https://youtu.be/NY69CulXE3A Здравейте, колеги. Опитах се да си пригодя едно акустично басче за домашни потреби, мисля, че звукна задоволително. Ето с какво го тествах. Поздрави!
  14. https://youtu.be/0jPaLPBEbHw Здравейте, колеги. Пускам ви да чуете новата ми песен. Песента си е протопънк отсег'де, както и качеството на звука впрочем, хаха. Хумористична е, дано ви допадне.
  15. Супер! А с вокалите как сме? Потърси ме в скайп: kaiser9115
  16. Здравей, много ми хареса инструменталът ти. Бих искал да подрънчим, може да докарам и един приятел китарист. А с хевито докъде сте - окомплектовали ли сте състава?
  17. Кърти мивки! Имаш ли банда?
  18. kaiser

    Harley Benton B-550 vs Cort GB35A

    Добър ден, колеги! Интересува ме дали някой има пряко впечатление от следните басове и най-вече от harley benton-a, защото него го няма на местна почва в магазините. Обмислям покупка на един от двата в обозримо бъдеще, така че ще се радвам на вашите съвети и мнения. Ето и линкове: на http://www.thomann.de/gb/harley_benton_b_550_white_progressive_series.htm и http://www.thomann.de/gb/cort_gb35a_3ts.htm P.S. Учудих се на разликата в цената на Cort-a в томан и на бг пазара. P.S. Имам основен 4-струнен бас, който не смятам да заменям с някой от горепосочените, просто си търся някой нискобюджетен 5-струнен за разни музикални забежки.
  19. Здравейте, колеги! Представям ви дебютния ни видеоклип към песента „Докога”. Избрахме това парче, защото обобщава мнението ни относно настоящето, а именно – всички живеем в демокрация, в която суверенитетът е напълно изроден, а „купуването на гласове” е нещо обичайно. Ние не искаме да наблюдаваме апатично и безучастно всички тези процеси в държавата и смятаме, че изкуството и в частност музиката са един от много начини, чрез които можем да изразим становище. Ако ви допада, "лайквайте" и "шервайте". https://www.youtube.com/watch?v=Kbi0uIKeaEw&feature=youtu.be
  20. kaiser

    Santana Tribute Band

    Пичове, много ме кефи! Ама, клавиристът що тъй зад стената? :Д
  21. Не си проследил поста, пич! Между свираческо ниво и мастър ниво съм направил разлика. Когато си дрънкаш ей тъй колкото да има - тогава си "джаркаш", когато свириш целенасочено - може да задобрееш, че даже и да станеш "мастър", а съм упоменал, че някои след като са станали "мастъри", когато свирят с група, понякога забравят, че бас-китарата е ритъм инструмент. Еее, те сега ако не си разбрал - майкооооооооо, милааааааааа P.S. Последното нещо, което ще направя - е да низвергна бас-китарата, щото съм басист от около 10тина години и то не - щото на баса е било единственото свободно място в бандата, ами щото го обичам тоя инструмент!
  22. Бас китарата е един от най-лесните инструменти, ако искаш да си ''джаркаш'', но същевременно е много трудно, ако искаш да си добър на него, да мастърнеш над свираческото ниво, а пък най-най трудно е - след като вече си мастър, свирейки в група - да не ''летиш'' прекалено и за сметка на летенето да страда ритъмът на бандата. Така че почвай да ''джаркаш'', пък натам от теб зависи...
  23. Благодаря, няма да е лошо да се последва съвета ти!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.