Jump to content
Българският форум за музиканти

kaiser

Members
 • Posts

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kaiser last won the day on May 26 2019

kaiser had the most liked content!

Previous Fields

 • Инструмент
  баш китара

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

673 profile views

kaiser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Reputation

 1. Здравей! Темата е доста стара вече... Ставаше дума за София. Групата се събра, просъществува година и нещо, извадихме 20тина песни, пазим прекрасни спомени (спряхме, защото китаристът имаше проблеми с ръката и нямаше как да се репетира към онзи момент). След това с вокала създадохме друга банда, част от материала е в подобна стилистика, но с авторска насоченост. Поздрави! Ако имаш път към Сф, може да се джемне.
 2. Доколкото знам - текстът е повлиян от великия едновремешен парково-градински фолклор.
 3. Бай Илия отпуска си взел и на Слънчев Бряг той отишЕл, платина и сребро, долАри и злато, подкарал той със райското "ПЕЖО" Поздрави, колеги!
 4. Поздрави с новото пънк джангърче!
 5. Поздрав за всички!
 6. Поздрав с прясно парче на нов проект! В парчето иде реч за това как жените не рядко от профанно-битовистичното яхват метлата....и да не си покрай тях в тоя момент. https://www.youtube.com/watch?v=CSTuxfBJ9Hg&feature=youtu.be
 7. Здравейте, колеги! Поздрав с първото авторско парче на новия проект! https://www.youtube.com/watch?v=vQpMEwVhNM0
 8. Здравейте, представяме ви първото парче на новата ни банда. Водеща концепция ни е вс партии да поема басът... Ако ви допада, може да се абонирате за канала или да ни последвате във фб. https://www.facebook.com/Bass.n.Flower/
 9. Колеги, поздрав с едно наше кънтри/рок/блуграс парче. https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=ChTzFfl9t7o
 10. Здравейте, колеги, поздрав с малко блусарщина.
 11. Здравей, изпитвам пиетет към джипси джаза и много ми въздейства, въпреки че не съм спец в областта. Може да джемнем някога. Иначе, басчето и на мен ми се струва, че проявява характер и леко фалшивее, ама за дървото, което беше таз китара, пак е ок.
 12. Прекрасен кавър, Марчело! Може ли и малко инфо за бас китарката ти?
 13. Да. С малко работа по магаренцето, седлото и ключовете, а също и с някои козметични промени по тялото.
 14. https://youtu.be/NY69CulXE3A Здравейте, колеги. Опитах се да си пригодя едно акустично басче за домашни потреби, мисля, че звукна задоволително. Ето с какво го тествах. Поздрави!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.