aarab Публикувано Февруари 6, 2013 Share Публикувано Февруари 6, 2013 https://soundcloud.com/teodorslavov/slaff 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Февруари 7, 2013 Share Отговорено Февруари 7, 2013 Да, "дойдохме си на думата" с този нашенски музикален стил, отразяващ нашенското ни битие! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MISS_SUNSHINE Отговорено Февруари 7, 2013 Share Отговорено Февруари 7, 2013 забавно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Февруари 7, 2013 Share Отговорено Февруари 7, 2013 Жисток текст 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
e-dinko Отговорено Февруари 7, 2013 Share Отговорено Февруари 7, 2013 Най-накрая мога да пия спокойно докато карам!!Айрянчее Тук има още материал от автора http://forum.muzikant.org/topic/131058-slaff-rado-mihov-presents/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lomethel Отговорено Февруари 9, 2013 Share Отговорено Февруари 9, 2013 Благодаря за коментарите! От време - на време човек трябва да си каже "болносо". А и айрян с баница си е една типична българска закуска, която ни е съпътствала в ученическите години (е, когато баничките не бяха левче ) Ще следя темата за други мнения и градивни критики. Ай наздраве! Автора Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gogokey Отговорено Март 16, 2013 Share Отговорено Март 16, 2013 Супер купонджийска песничка,Браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Март 16, 2013 Share Отговорено Март 16, 2013 Повечето мангали набиват баничка с боза,според мен странна комбинация,а това дето се продава за айранчи е някакъв ташак от сухо мляко и химия, ама не мож накара съвременна жена да вземе прясно мляко от пазара,да го закваси и да направи истински айрян,и яз като дрът пияница знам как се прави.. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tibark Отговорено Март 4, 2014 Share Отговорено Март 4, 2014 Здравейте,много искам да попитам дали можете да ми дадете guitar tabs на песента.Тук или на скайп kuli0o.Просто на скайп ще мога да го видя защото ще забравя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kaiser Отговорено Март 26, 2014 Share Отговорено Март 26, 2014 Да, "дойдохме си на думата" с този нашенски музикален стил, отразяващ нашенското ни битие! Не намирам за уместна забележката, иронията или квото и да е...Много интелигентно измислена песен, освен това и доста свежа, което е супер - двете неща не винаги си стискат ръцете. Радо, не обръщай внимание на хапливи коментари от тоя род, в нашия форум такива - бол. Мнозина ще те нахулят, но огромен процент от тях чисто и просто са музиканти, чиито основни усилия са насочени в трубюти на западни прототипи, "пеенето" на развален английски на нискосъдържателни текстове и обвиняването на всичко и на всеки за неуспеха им (чалга, куртурно пространство, торент тракери и нз си кво още). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aarab Отговорено Март 26, 2014 Автор Share Отговорено Март 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=kLPnlcEo01A 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Май 14, 2014 Share Отговорено Май 14, 2014 (Редактирано) Да, "дойдохме си на думата" с този нашенски музикален стил, отразяващ нашенското ни битие! Не намирам за уместна забележката, иронията или квото и да е...Много интелигентно измислена песен, освен това и доста свежа, което е супер - двете неща не винаги си стискат ръцете. Радо, не обръщай внимание на хапливи коментари от тоя род, в нашия форум такива - бол. Мнозина ще те нахулят, но огромен процент от тях чисто и просто са музиканти, чиито основни усилия са насочени в трубюти на западни прототипи, "пеенето" на развален английски на нискосъдържателни текстове и обвиняването на всичко и на всеки за неуспеха им (чалга, куртурно пространство, торент тракери и нз си кво още). Типична проява на суета, разглезена от "лайковете"(тъпа дума) във Фейсбук. 'Що пък да не иронизирам пошла песничка, която е коктейл от стари шлагери, чалга припевче и соц естрада с двусмислен текст! Ама така се става известен по наште земи, подгизнали от чалга манталитет. Добре, че поне другите композиции(слушал съм ги) на Радо са на съвсем различно ниво и стилистика и дано не се изкуши от тщеславието да прави повече такива песнички, което ще погуби таланта му! Интересно ми стана и мнението на Азис по този повод. Той колкото и да не ни е приятен на нас с китарките, казва болезнени истини. Чуйте мнението му от 15:50 до 17:30 и дори от преди това - от 14:18. http://vbox7.com/play:0e9d4beef4 Редактирано Май 14, 2014 от Лими Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
9182 Отговорено Май 16, 2014 Share Отговорено Май 16, 2014 И на мен не ми харесва. Съвсем приятелски въпрос към автора, как стигна до този стил и това ли е стила към който ще се насочиш? 2-те песни в другата тема са много добре, браво за тях! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts