DeanIvanov Публикувано Януари 14, 2013 Публикувано Януари 14, 2013 Някой да е чувал за марката Lag? Ще си купувам китара на стойност 289 Лева,преди да ми кажете ,че няма смисъл лично отидох в магазина в София който е на хладилника и свирих 30-40 мин различни стилове и звука много ми харесва,с нея ще си взимам и 15 Watta усилвател на цена 300 лева,за него важи същият въпрос. Има жак за слушалки ,има 2 канала и няколко ефектна,води се най-евтин.Мерси предварително за мненията! Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 15, 2013 Отговорено Януари 15, 2013 (Редактирано) Вносители на Lag са Форте мюзик. Магазинът им в София е на ул. Оборище 38 А http://www.fortebg.com/bg/home.html http://www.muzikalen.bg/bg/home.html Писано е за Lag тук във форума: http://forum.muzikant.org/topic/27324-eaeai-ieneeoaa-ca-eeoadheoaa-lag/ Лично аз съм фен на тази марка, но на по-старото им френско производство от 90-те години. Редактирано Януари 15, 2013 от DILETANT Цитирай
tatkoogi Отговорено Януари 15, 2013 Отговорено Януари 15, 2013 Дааа, чувал съм за тази марка. И за други марки съм чувал, ама тази е добра - даже е средна хубост, ама на тази стойност от 289лв. не съм много сигурен! Виж с кубето "15 Watta" работата е друга - и него съм го чувал. Ама тва с "двата канала и жака за слушалки" е направо убиец! А пък, че се води "най-евтин" е най-голямото му достойнство... Брат виж, задай си въпросите правилно! Иначе ти желая успех в различните стилове! Поздрави! 1 Цитирай
taktun Отговорено Януари 15, 2013 Отговорено Януари 15, 2013 Моятa е тaкaвa.Не е лошa китaрaтa.Гледaи зa читaво копие че нa мен ми нaбутaхa един шрот в мaгaзинa.Зa тия пaри имa хубaви Cort .Поздрaви. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 15, 2013 Отговорено Януари 15, 2013 (Редактирано) Сега, нали си я пробвал, как да ти дадем съвети, като повечето от нас не са пробвали точно тази китара/усилвател(за които дори не казваш и модел). Искам мнение за една китара за xxx лева и един усилвател за xxx лева, дето е червен и е за 220 волта. Преди да ми кажете, че няма смисъл, искам да кажа, че бях там и свирих 183 часа на тях. Дайте мнения. Е как да ти дадем мнение на базата на такъв въпрос? Очаква се по цената да ти дадем съвет дали звучи добре ли? Добре, ето моето мнение, базирано на цената. Китарата и кубето ще сирят по-добре от нищо, но ще бъдат осезаемо по-зле от китара за 600 и куме за 800, много по-зле от китара за 1000-1200 и кубе за 1500, и изключително зле, в сравнение с китара примерно за 3500-5000 и кубе/усилвател за толкова. Това мисля, напълно добре отговаря на така зададените от тебе въпроси. Остава само да си избереш китарата да няма дефекти и проблеми, и получаваш нисък клас китара и кубе за начинаещи, на обща цена малко под 600 лева. Та-дааа! Редактирано Януари 15, 2013 от Evtim Djerekarov 3 Цитирай
bateivo123 Отговорено Януари 15, 2013 Отговорено Януари 15, 2013 Здравей, имам LAG и съм много доволен, но е от доста по-висок клас. Когато пробвах по-евтините модели не ми харесаха особено. Успех Цитирай
krez11 Отговорено Януари 18, 2013 Отговорено Януари 18, 2013 Някой може ли да даде мнение за акустичните китари на LAG. Цитирай
Fats Отговорено Януари 18, 2013 Отговорено Януари 18, 2013 Ако е от френските серии не се замисляй, качеството е доказано. Ако е от китайските оглеждай внимателно, пробвай възможно повече инструменти и ако звучи изравнено може да купуваш. Макар че тая работа със съвети не става. За сетен път ще река - отиди с някой, който свири от доста години и то на акустични инструменти /има значение, аз лично не бих си предложил услугите при избор на електрическа китара/. 1 Цитирай
jorog Отговорено Януари 20, 2013 Отговорено Януари 20, 2013 (Редактирано) Мога да доложа ,че пробвах Lag T66D за 290 камъка и бе учудващо добра. http://www.youtube.com/watch?v=x9pXADvQxuM Красива,удобна,държи строй,не фалшивее по високите прагове,няма биене(модулация) при свободни струни и при акорди.Не знам дали беше читава бройка или всички са така добре изработени.Все пак е добре да се пробва и да се подбере достатъчно добър екземпляр. Редактирано Януари 20, 2013 от jorog 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 21, 2013 Отговорено Януари 21, 2013 Аз съм пробвал няколко класически и уестърн модели и всичките ми харесаха много. Електричките не толкова. Цитирай
Recommended Posts