Jump to content
Българският форум за музиканти

bateivo123

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bateivo123

  1. Хайде и аз да се пробвам: http://www.4shared.com/mp3/My5HgV09/fgc2_ivo.html Поздрави и успехи на всички
  2. Кире дай подложката, да видим каква жица ще избацам в Баку. Тука е много популярна българската черна музика(Азис и ко.).
  3. Здравей, имам LAG и съм много доволен, но е от доста по-висок клас. Когато пробвах по-евтините модели не ми харесаха особено. Успех
  4. Здравейте и от мен. Темата е доста интересна, особено за по-начинаещи като мен. Преди време открих един сайт, в който има доста полезна информация по въпроса. На който му се занимава да го разцъка: http://www.all-guitar-chords.com/ Поздрави и успехи на всички!
  5. Здравей, имал съм Line 6, но Spider IV 75. С него можеш да докараш някакъв що годе приличен звук. Може да пробваш и Peavey, за този тип музика. Ако не те мързи се разходи до Банкя, там имат на едно място доста усилватели втора употреба (обаче им виж работното време, че беше странно).
  6. Евала Кире, ама не щещ да кажеш, кой те зариби за тази хармония. Дай подложката да драснем и ние нещо отгоре.
  7. Много яко, успех с албума! И кажи от къде да го купуваме.
  8. bateivo123

    Sad Melody in E

    Яко е, и аз бих се пробвал, не не може да се отвори подложката. Поздрави
  9. Едно голямо евала и от мен. Желая Ви много успехи!
  10. Здравей, относно марката мога да кажа че съм очарован. Взех си Imperator I500 и съм супер доволен. Според мен обаче има доста голяма разлика между моделите 100-200-500, но то и в цената хич не е малка. Успех!
  11. LAG L500-BSH Fender American Strat SSH Suier Classic Vibe Custom Telecaster - която колкото и невероятно да звучи е супер китара
  12. Абе Кире, ти само ме чакаш да замина в командировка и пак си се връщаш към твоя стил. Ама си заслужавате поздравленията с kiusha82. Евала!
  13. Дърти, видя ли че бичкиите също имат своето обаяние и не болят. Евала ти бича. Поздрави и успехи на всички.
  14. Мерси мен, ама аз съм още в първи клас, а ти наистина яко си го изсвирил.
  15. Е хайде и аз да се престраша. Малко нескопосано ама толкова си мога. Другаря Кире не пуска сола и ми се налага да свиря само ритъм. Ето и моя опит: http://www.4shared.com/mp3/XJRO8YiE/fgc_bate_ivo_v1.html Успех на всички
  16. bateivo123

    80s Rock Ballad Jam In Dm

    Евала Кире, разнежил си се
  17. bateivo123

    Greg Howe's Sunny Jam

    Евала Кире, влезна'л си в металургията, ама в четвъртък какво ще правиш?
  18. Здравейте, устройството е супер и има много възможности, особено след като има вход за включване на футсуич. Друго приложение, което не е описано, но би могло да се използва е, като паралелен ефект лооп, което малко от усилвателите предлагат като възможност. Друго предимство за което се сещам е, че тъй като устройството е активно, би трябвало да няма проблеми от рода на ground loop, каквито се срещат при A/B/Y превключвателите, особено при по-евтините. Аз лично ще се сдобия с такова устройство. Поздрави и успехи на всички.
  19. Пепи, жесток си, а Фендер-а е невероятен. Сам свири. :)

  20. Здравей Вяра, на мен песента ми харесва! Обаче като я пуснах за първи път колонките ми бяха намалени и се чуваше само вокал. Мисля, че трябва да се вдигне нивото на китарата. Може би текстът е много за такава кратка песен и би могла да се удължи като цяло и да се остави място за леки солца между пеенето. Аз харесвам такава музика и мисля, че песни като тази са обикновено доста по-дълги. Втори (мъжки) вокал или бек вокали ще я отворят много според мен. Поздрави и успехи.
  21. Единственото, което мога да кажа е че за съжаление мога да ударя само един път "ПЛЮСА" P.S. Не знам, какво си и правил на китарата, която взе колегата Киро, ама е много научена и сама свири.
  22. bateivo123

    Thoughts jam

    Здравейте, и аз ще се включа, въпреки че съм далече от вашето ниво и това е зареди Кирето, който е обсебил всичкото соло в нашето оркестърче, а за мен само ритъм. Сори за грешките. Ето го!
  23. Може ли някой да ми даде таблатура на Рок в минало време на щурците. Нещо запецнах на Хей, знай някой ден... Другото горе долу ми е ясно. Мерси предварително
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.