synchu Отговорено Май 20, 2017 Автор Отговорено Май 20, 2017 Схема де Чертичките са постфактум, затова си се изтощил... Цитирай
мегатон Отговорено Септември 5, 2017 Отговорено Септември 5, 2017 Здравейте!С молба за помощ относно намирането на DIY схема на този ефект Maxon D&S Distortion and SustainerИли евентуално най-близкия като схема ефект на въпросния Maxon D&S Distortion and Sustajner. Благодаря ви ! Цитирай
emosms Отговорено Септември 20, 2017 Отговорено Септември 20, 2017 (Редактирано) Baby Thomas - този амп и снимката от поста: - http://forum.muzikant.org/topic/129333-%D1%8A%D0%B3%D1%8A%D0%BB%D1%87%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%B5%D0%BA%D0%B7%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%B5%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8-%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D0%B5%D0%BA%D0%B7%D0%BE%D1%82%D0%B8/page-58?do=findComment&comment=922185 Да не е с изходящ траф от ригонда Редактирано Септември 20, 2017 от emosms Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 20, 2017 Отговорено Септември 20, 2017 Нямам представа, всичко е възможно. Цитирай
synchu Отговорено Август 19, 2018 Автор Отговорено Август 19, 2018 Teaser The Wrong Kon Amp, събрани, избрани, нафъргани, останали, изостанали чарколя с любезно предоставени трафчета от mr.jabs. Повече - после Звук: 4 Цитирай
synchu Отговорено Септември 18, 2018 Автор Отговорено Септември 18, 2018 Ето и малко повече за The Wrong Kon Amp . Защо е кон е дълга и за някои може би объркана история, а е грешен защото са използвани разни компоненти от сгрешени поръчки (имах, например, цокли за лампи, които в момент на умопомрачение явно, преди години, съм поръчал такива за PCB монтаж), сгрешена платка за захранване от друг проект, стандартна платка за проектиране от Tube-town, която преди много години пак явно в момент на умопомрачение съм поръчал и разбира се изначално друг проект. Та преди време, може би доста стана, Mr. Jabs предостави любезно комплект станали популярни трафчета от вехто радио Акорд, както и шаси, видно предвидено за друг проект. Първоначалната идея беше да си сглобя набързо един модифициран 5F1 Champ, подобно на неговия, но бидейки известен експериментатор, тази първоначална идея пое в съвсем друга посока и в крайна сметка завърши като базиран, с известни видоизменения (може и малко повече да са) Trainwreck Rocket предусилвател в single ended EL84 стъпало. Разбира се, без да се отклоняваме от практиката на the late Ken Fischer, крайната лампа е "напръжена" до максималните по спецификация 12W отделяема мощност. Изключително симпатично и за мен отлично звучащо усилвателче, на което предстои изработване на кутия и faceplate. Традиционните снимки: Fancy a tweak или с други съкращения - R&D етапа... Inside: Outside: И разбира се малко звуци: Всички китарни партии са с усилвателя, без никакви допълнителни драйв или други педали отпред и Телекастър. 6 1 Цитирай
jabs Отговорено Септември 18, 2018 Отговорено Септември 18, 2018 (Редактирано) Старите радиа се оказват един достоен донор на трафове. Много добре звучи да не му е уроки, чакам като добие безопасен вид лично да го напопържам, както се казва Освен това, добре, добре, колко да е добре? Ми толкова че да го изкопираме и ние в час по трудово, таман имаме одобрение за ползване на два вехти Телефункен трафа, навивани в кабинета на Фелдмаршал Кайтел Айде хаирлия и пусни снимка и на коня на Микеланджело Редактирано Септември 18, 2018 от jabs 1 Цитирай
synchu Отговорено Септември 18, 2018 Автор Отговорено Септември 18, 2018 Хахаха, бе тоя пирографиран кон... 1 Цитирай
synchu Отговорено Септември 20, 2018 Автор Отговорено Септември 20, 2018 И само Страт.... Тия дни и ЛП 4 Цитирай
jabs Отговорено Септември 29, 2018 Отговорено Септември 29, 2018 (Редактирано) Малко като стария виц дето питат Радио Ереван: какво може да се направи от сто сутиена, и отговорът на радиото е "двеста тюбетейки за ваште тъпи глави" Какво може да се направи от три комплекта стари трафове? Три нови DYi ампа Редактирано Септември 29, 2018 от jabs 3 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 29, 2018 Отговорено Септември 29, 2018 Или един супер-мега-симул-клас, стига да не е патентован вече от Рандал Смит... 1 2 Цитирай
jabs Отговорено Септември 30, 2018 Отговорено Септември 30, 2018 Много разчитам аз на едната двойка телефункен трафове от 1939, само дето са поръждясали и Сънчу чакам да си каже тежката дума ще ги ползваме ли. Аз четох че ръждата не пречи ама аз съм наивен и доверчив от момченце още, та той ще каже Цитирай
synchu Отговорено Септември 30, 2018 Автор Отговорено Септември 30, 2018 Абе то не ръждата е толко драма, ама да не е пробила някоя изолация, че язък за зора после... Цитирай
synchu Отговорено Октомври 11, 2018 Автор Отговорено Октомври 11, 2018 Айде да започваме да кутийчосваме лека полека, че ми омръзна на шасита да седят И малко гаражен рок, тука една подложка... 4 Цитирай
jabs Отговорено Януари 3, 2019 Отговорено Януари 3, 2019 Аре ся да не кажете нещо че не се работи по въпроса... 8 Цитирай
Recommended Posts