Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте колеги и приятели !

С удоволствие Център за Музикални Изкуства представя поредния урок на Борис Сотиров !

Пускам темата тук, защото очаквам от Вас да изразите мнението си и препоръки за това какво бихте желали да видите още ....

Желая приятно гледане !

http://youtu.be/BcGo-PVwYs8

www.cma-bg.com

Редактирано от eL_NinYo
Отговорено

Нали искате мнения и препоръки... съдейки по предложеното видео, аз предлагам да се наблегне на chicken pickin', например, а Yngwie Malmsteen да се избегне изцяло ;)

• Like 1
Отговорено

Урок?Не мисля така,защото в клипа той просто демонстрира стил Malmsteen,chicken picking,и стил Stevie Ray Vaughan.Дори човекът в клипа си каза,че "днес ще направиме една лека демонстрация".Правете разлика между Урок и Демонстрация,защото това определено е второто!

Отговорено

Съгласен съм, че в случая урок във видеото аз не виждам. Най-малкото, за да се види какво се случва, трябва или подробно да е разписано в таб, или да се покаже на "slow speed", ама не бавно в разбиранията на Малмстийн, а така, че хората реално да им е комфортно да се учат от това :) Без да искам да засягам никой, за мен това изглежда точно като "урок" на чичо Ингви - "вижте ме кво мога" :)

Отговорено

Далече съм от мисълта, че тук може да говорим за Ингви. По скоро тук виждам стил Кърк Хамет.

• Like 1
Отговорено (Редактирано)

Да прав си казва, но не мисля че Ингви свири по този начин, може би аз не съм доразбрал нещо. Ако е така моля да ме извините.

Редактирано от Randal
Отговорено

Аз не говорех за свиренето :) По-скоро за начина на поднасяне на информация. Ингви свири коренно различно.

Отговорено

Алеле, как сме се оплеле!

За да преподава човек, първо трябва самият той, да може да се представи на достатъчно добро ниво.

Моля, моля, не намесвайте Кърк Хамет.( в момента му разучавам солото на Сик енд Дистрой, абе защо не измислихте такова :))

Аз виждам адски нервно пилене, с много мазане и хиксове.

Сори, но това ми е мнението.

• Like 1
Отговорено

хмм, не че мога по-добре, ама аз и затова не преподавам :) Много нечисто свирене, ха ха, Кърк Хамет верно, от алкохолния му период...

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.