Jump to content
Българският форум за музиканти

Blackout97

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Blackout97

  • Рожден ден 06/12/1997

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна
  • Interests
    Китари,дишане на въздух,убиване на време и т.н...

Blackout97's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Обществена Репутация

  1. Ние дори и да ти се ядосаме,че си негативен и не казваш "браво,малък!",на теб не трябва да ти пука!Аз искам да видя как съм се справил или колко съм се изложил според вашия (да се надяваме) значително по-голям опит на музиканти и композитори.Иначе дали ще ми кажат "евала" или "ю сък" е без значение,защото първото ми говори,че съм се справил и трябва да продължавам в същия дух,а второто - не става,но не спирай,ако искаш да се получи!ТЪРКАЛЯЩИТЕ СЕ КАМЪНИ НЕ ХВАЩАТ МЪХ!!!
  2. Много готин текст,но за жалост доста време ще е актуален.
  3. Песента се казва "Луда глава" Куплет 1: Гонки н нощта. Адреналин в кръвта. Дизел,гориво и петрол. Жени и много алкохол. Куплет 2: Хеви метъл,дълга коса. Моторхед,Саксън - това е радостта! Не ми пука,дали ще умра. Ще карам бързо до края на нощта! Припев(2x) Аз съм луда глава! Аз съм луда глава! Карам бързо през нощта. Никой не може да ме спре! Не ми пука,че ще се мре Куплет 3: Харли Дейвидсън,немска кола. Рок енд рол-ът управлява света! Рок китари могат това: да изумят всяка луда глава Куплет 4: Рок концерти по целия свят. Във всеки стадион,във всеки град. Пиротехника,бързи сола... карат да куфее твойта луда глава! Припев(6x) E това е първият ми текст за групата,не е кой знае колко,има какво да се подобри.С радост очаквам похвали,поздравления...А защо не и критики?
  4. Blackout97

    Сценични дрехи

    Е има тема за сценично поведение,и мисля,че трябва да има и за сценични дрехи.Нали?Та как се обличате като свирите на концерт?
  5. Ти си сравнително евтин Accept? Да.Wolf Hoffmann
  6. Не съм чел цялата тема,но моят съвет е да свириш досадните,скучни,безинтересни упражнения,а между тях си свири кавъри за кеф(аз поне правя така.Ако не съм прав ми кажете къде греша)
  7. Браво!!!"Тревога" кърти.
  8. Защо мислиш така като и той си казва,че свири стил Ингви?
  9. Урок?Не мисля така,защото в клипа той просто демонстрира стил Malmsteen,chicken picking,и стил Stevie Ray Vaughan.Дори човекът в клипа си каза,че "днес ще направиме една лека демонстрация".Правете разлика между Урок и Демонстрация,защото това определено е второто!
  10. Китара-Дисторшън-Уа-Кубе
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.