Telerig Отговорено Октомври 26, 2012 Отговорено Октомври 26, 2012 4-тия хармоник на флажолета на до диез трета октава не му излиза нещо... 5 Цитирай
Fashion Отговорено Октомври 26, 2012 Отговорено Октомври 26, 2012 Ми кофти е китарата, как да му излиза! 2 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Октомври 28, 2012 Отговорено Октомври 28, 2012 (Редактирано) Нека Гътри да свири с Charvel, а на мен да ми дадат тази )) http://www.youtube.com/watch?v=qZdqhlqZnvM&feature=g-all-u Редактирано Октомври 28, 2012 от atanas_shishkov Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 29, 2012 Отговорено Октомври 29, 2012 Той Гъгри и с Кремона ще си свири пак тей безгрижно, не го мислете него... П.П. Гъгри беше герой от една поредица на сп. Дъга... Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 29, 2012 Отговорено Октомври 29, 2012 Хахах, да аз се чудех от къде ми е познато това име Цитирай
Kalmar Отговорено Октомври 29, 2012 Автор Отговорено Октомври 29, 2012 (Редактирано) Ето още една на чичо Марк от колекцията. Една от първите му от чичко Джон. Спецификациите са много близки до тези на Реб Бийч - тяло от Коа, гриф и фретборд - Пао Феро, EMG SA/SA/85 Редактирано Октомври 29, 2012 от Kalmar Цитирай
Acei Отговорено Ноември 1, 2012 Отговорено Ноември 1, 2012 Тъкмо разглеждах този модел Suhr Guitars Limited Edition 80's Shred Neon Drip Model: еххх яка китарка Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Ноември 1, 2012 Отговорено Ноември 1, 2012 Готини китарки. Редно е сега да довтасат пуристите и разбирачески да обяснят как EMG не струват и ги слагат само на пръчки за по 5лв щото няма значение дървото. Цитирай
Kalmar Отговорено Ноември 1, 2012 Автор Отговорено Ноември 1, 2012 (Редактирано) EMG са доста специфични адаптери, а и поради това че са активни имат по-различно поведение от пасивните. Но това не означава, че са лоши адаптери! Специално за рок, модела 81 (а и 85) се е доказал. Поне за мен нищо не пробива в микса, както го правят EMG (e има и други марки с добри примери разбира се). А специално за тона на Марк Нопфлър с въпросната китара МК 1, с EMG... без коментар. Ще кажа само: Чуйте албума On Every Street на Dire Straits... Редактирано Ноември 1, 2012 от Kalmar Цитирай
Jim-ph Отговорено Ноември 1, 2012 Отговорено Ноември 1, 2012 не знам как звучат, обаче бих никога не си взел китара с такъв дизайн... - personal opinion. Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 1, 2012 Отговорено Ноември 1, 2012 80-тарски,ултрамега,времето когато се появиха флойдове,дизайн наподобяващ Фендер,но не точно,"човките" на грифа,наклонената назад глава,като на Гибсъните,ама не от парче,а лепена (не сдухва звука задължително)..,цялата работа е ,според мен,че подбират добра дървесина и не са на поточна линия. Цитирай
Recommended Posts