Randal Публикувано Март 17, 2012 Публикувано Март 17, 2012 Привет! Извинявам се ако въпроса е засяган в някоя от темите, но не го видях. Та относно фаст фрета. На мен много ми помогна тъй като имам познатия проблем с потене на ръцете, но не ми е ясно това нещо като се попива в грифа да не вреди на дървото и какво е влиянието му върху кожата на ръцете, защото когато свириш с намазаните струни той се полепва и по пърстите и се чудя дали това не е вредно и за мен и за грифа. И някой ако знае какво е съдържанието му моля да го сподели. Ако има така тема моля за един линк където ги пише горе поставените въпроси. Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 17, 2012 Отговорено Март 17, 2012 Ползвам от две години. Нито с грифа, нито с пръстите съм имал проблеми Цитирай
Fats Отговорено Март 18, 2012 Отговорено Март 18, 2012 Посоката на движение трябва да е перпендикулярна на струните, четкаш ги. После внимателно бършеш с мека кърпа, в моя имаше парче мека материя. Цитирай
Randal Отговорено Март 18, 2012 Автор Отговорено Март 18, 2012 Аз така правя. Мажа ги, след това ги бърша с мекото парцалче от фаст фрета. Но не знам какво е съдържанието му, т.е. от какво се прави фаст фрета и дали не е кофти за ръцет. Аз също го ползвам от около 2 години и досега не съм забелязал нещо странно, но ...... Не са излишни никакви мнения Цитирай
MrDeath Отговорено Март 18, 2012 Отговорено Март 18, 2012 Кофти е много!!!! В състава си съдържа трибензенооловентетрахлорид, който при допир с необлечена ръка води до възпаления, ревматизъм случвало се е и до паркинсон да се стига. Затова след мазане се свири с ръкавици не знаеш ли? 1 Цитирай
Mairomaster Отговорено Март 18, 2012 Отговорено Март 18, 2012 (Редактирано) :D Редактирано Март 18, 2012 от Mairomaster Цитирай
Yo The Real Отговорено Март 18, 2012 Отговорено Март 18, 2012 В стремежа си да станем музиканти, станахме параноици... 1 Цитирай
Randal Отговорено Март 18, 2012 Автор Отговорено Март 18, 2012 Може би си прав. Да. Просто попитах нещо върху което не се бях замислял. НЕ беше нужно да се правим на велики. Цитирай
lyu_records Отговорено Март 18, 2012 Отговорено Март 18, 2012 ^Аз не виждам смисъл от ползването на подобни продукти, но за всеки влак си има пътници. Цитирай
golfabitch Отговорено Март 18, 2012 Отговорено Март 18, 2012 При мен Dunlop Ultraglide ми уби тонът на струните Цитирай
Fats Отговорено Март 19, 2012 Отговорено Март 19, 2012 Затова има простички указания за употреба, ама кой да чете... Цитирай
DILETANT Отговорено Март 19, 2012 Отговорено Март 19, 2012 При Fast Fret-а няма проблеми с глъхнене на струни, напротив даже стават по звънливи след като са почистени от кирта. Цитирай
golfabitch Отговорено Март 19, 2012 Отговорено Март 19, 2012 То и при Dunlop-a звънтят,но след това умират по бързо сякаш. Цитирай
the pick Отговорено Март 19, 2012 Отговорено Март 19, 2012 Мажеш,звънтят,умират,убиват...Страшно! Цитирай
Recommended Posts