Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Оказа се, че не е много интуитивен (може би невъзможен?) начинът да се възстанови активния статус на обява, при която някой е цъкнал "Купи", но сделката по една или друга причина не може да се осъществи. В този случай обявата ми се озова в секция "Приключени" и единственото, което (поне очевидно) можех да направя, е да я копирам и да я пусна като нова обява.

Имаше и опции за смяна на статуса, но всички те бяха свързани със стъпките по привеждане на обявата към "Окончателно приключена", т.е. артикулът е изпратен, цената е платена и всички са доволни.

Това, разбира се, резултира в още 1 обява по-малко от квотата ми за месеца.

Надявам се, че аз пропускам нещо? Защото ако не, то тогава явно имаме налице своеобразен недостатък на системата...

И накрая - нали знаеш, че не е нужно да си оставяш данни като скайп и т.н. Ако има интерес може да ги пратиш тези неща на лична кореспонденция в базар-а.

Късно разбрах някои от детайлите (вътрешните съобщения в системата например), но няма проблем - напълно осъзнавам, че ако ми задръстят Skype-а сам съм си виновен. :)

• Отговори 215
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Добре се прехвърлих.

Верифицирането с Пейпал - да, разбирам го и го одобрявам, но и те са леко бъгави.

Имам и долари и лева в акаунта си.

"Тъпите" америкаци, обаче не ми взимат от лева в лева, а минават от долар през евро и накрая в лева.

Не че и нашите банки мразят да прилагат същият номер.

Сумата е минимална, но вече ме дразнят с този номер, защото не го въртят от вчера.

Отговорено

На мен ми даде грешка PayPal като се опитах да се верифицирам

You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.

С тази карта (дебитна Виза електрон) принципно съм си плащал не веднъж неща в ибей.

Отговорено

Не си спомням как точно се отразява това в ибей, но ако някой по една или друга причина натисне бутона "купи", а след това се откаже от сделката, продавача е в правото си или да пише негативен коментар на мнимия купувач, или да се обърне за съдействие към системата. В крайна сметка незнанието не е оправдание. А поради факта, че не малко хора не са наясно с ибей поради езикови, географски и всякакви други пречки, макар че доста други БГ сайтове за продажба са на същия принцип, новата система за тях ще е доста сложна и със сигурност особено в началото ще има неволно натискане на бутона...а може и да е волно ;) но ето още един начин за заобикаляне на системата-натискаш бутона, после ти хрумва друго и се отмяташ с извинението, че е било грешка. На първо време аз ще последвам примера на продавачи в ибей с надпис във всяка обява "купувайте, ако сте сигурни". Но пък и в самата система ще е добре да има някакви мерки по този случай.

• Like 1
Отговорено

Имам същия проблем като n1k0,после опитах ръчно да наредя сумата - иска имейл ваш...

Мисля ,че ако има вариант да се плаща и през касите на Изи пей ,ще става също.

Отговорено

Аз много ги хвалех PayPal но ето, че и при тях има бъгове. От този проблем се оплаква доста народ.

^^ Вихро е прав, ще бъдат взети мерки тези обяви да се възстановяват. За сега това ще става чрез свързване с мен през новата система - от тук

Ако смятате, че някой нарочно ви цъка на обявите - пишете му негативен рейтинг и ми го докладвате. Има начини да огранича определени потребители да могат да купуват по веднъж на ден, но за сега не искам да го правя. да започнем с добро :)

• Like 1
Отговорено

Аз с Пей Пал и Ибей и преди съм имал ядове и опити за 'дискриминация" и доста солени епитети отнесоха докато влязоха в час ...

Предполагам и сега е така , който е платил през тях да каже стъпка по стъпка кое как -да не е станала грешка!

Отговорено

Аз имах в предвид, че се оплакват в световен мащаб. Проблемът не е локален. Пусни един сърч по грешката и гледай какво става.

Отговорено

error.png

Честит "Базар" - много е наточен, ще стане голяма борса, много добре изглежда, харесва ми. Като функционалност не мога още да се ориентирам, защото не ме верифицира - същата грешка с PayPal и ще трябва да почакам да се разкарат дяволите, за да се пробвам пак! :)

Отговорено

Това е драма на PayPal, от която пищят много наши клиенти в офиса, в който работя. Направо си е ежедневие. Беше прегледано всичко от страна на "базар" скрипта и няма причина от наша страна, която да води до този проблем.

Отговорено

Здравейте!

Не мога да публикувам обява в bazara. Излиза ми, че полето за местонахождението ми не е попълнено а не е така. Излиза най-отдолу автоматично, предполагам, че го взаимства автоматично от профила ми.

Действието не може да бъде извършено поради една или повече грешки.

Моля изпратете отново формата след като направите следните промени::

• Полето "Град" не може да бъде празно

Какво ще ме посъветвате да направя?

Отговорено

Уточнявам, че за момента бонус обявите се дават на потребители от група MEMBERS.

Последно реших броят на позволените обяви да бъде както следва:

• регистриран потребител - 10 обяви за месец.
  • потребител на форума от група MEMBERS + 10 обяви на месец.

Имам въпрос - прочетох, че който пусне обява до 25.03.2012 ще получи 10 лв бонус.

Освен това аз съм регистриран потребител и съм от група MEMBERS.

Защо след като пуснах своята обява в базара, ми остава право на още само 4 обяви, а не на полагащите ми се още 19?

Благодаря.

Отговорено (Редактирано)

И при мен пише 5.

П.С. Остава 1 седмица до края на март, затова може да са отпуснати толкова обяви, което е резонно.

Редактирано от Sasho_Crasho
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.