Nikolay Chavdarov Публикувано Март 4, 2012 Публикувано Март 4, 2012 Здравейте искам да попитам какво мислите за това къбе (от линка http://www.google.bg/imgres?q=larios+amp&hl=bg&sa=X&biw=1024&bih=653&tbm=isch&prmd=imvnsfd&tbnid=kfWdFCzWX3J-RM:&imgrefurl=http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/moenchengladbach/musikinstrumente/u1325017 e кубето имам го то много време и според вас колко пари мога да му взема благодаря Цитирай
taktun Отговорено Март 4, 2012 Отговорено Март 4, 2012 Човек 40 лева де не си ги дал.Струваси,вземайго ако ти харесва.Аз щях да го купя,обаче не ми се занимава с търговия от германският ebay. Дано да го купиш и да кажеш как е. Поздрави........... Цитирай
crazy_train Отговорено Март 4, 2012 Отговорено Март 4, 2012 40-50 максимум ако някой го навиеш 80-100 ама зависи от характеристиката на кубето Цитирай
iliev.p Отговорено Март 5, 2012 Отговорено Март 5, 2012 Пич,то струва ново 22 евро,според теб можеш ли да му искаш повече от цената на новото ? Казваш, че го имаш от дълго време,значи трябва да му търсиш половината цена,тъй като не даваш оценка на състоянието му. Такова кубенце ще се интересува начинаещ,те по принцип нямат пари,затова не се надявай да му вземеш повече пари,нищо лично. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 5, 2012 Отговорено Март 5, 2012 (Редактирано) Нека корегирам, Е22 струва СТАРО, от Ebay. Не ново. Ще добавя още нещо. Непрекъснато се срещам с апаратури втора ръка, които се продават евтино, но не съвсем. Защото се предлагат като работещи, идеални ... А после има да се дават двойни пари за да станат действително работещи. Въпросът е по-сложен отколкото се вижда на пръв поглед. Ebay е място, където стойността има връзка и с действителното състояние на техниката. Еднакви апаратури имат разлики в пъти, поради различното техническо състояние. N.B. обърнете внимание, че липсват капачетата на копчетата на потенциометрите, освен едно. ПП. Има една стара приказка, като отговор на питащия - Колко ще му вземеш, зависи от баламата, който ще го купи... Редактирано Март 5, 2012 от Parni_Valjak Цитирай
lyu_records Отговорено Март 5, 2012 Отговорено Март 5, 2012 Ebay е място, където стойността има връзка и с действителното състояние на техниката. Еднакви апаратури имат разлики в пъти, поради различното техническо състояние. +1 за това мнение! Кубето не става!!! Цитирай
kolio_k Отговорено Март 5, 2012 Отговорено Март 5, 2012 Дълги години свирех с такова кубе. Ако е в добро състояние, кубето вади доста силен звук и остава чисто на доста високи нива на звука (без кривене), има и ефект луп. Много е далеч от прилично кубе по днешните стандарти, но е добра начална платформа за начинаещи (по мое мнение) при положение, че ще се използват педали. (развалят се относително лесно) Цитирай
iliev.p Отговорено Март 5, 2012 Отговорено Март 5, 2012 (Редактирано) kolio_k след неговия отговор няма нужда да се чудиш,подари го на близък.Едва ли парите ще ти стигнат за лека кола. Редактирано Март 5, 2012 от iliev.p Цитирай
Nikolay Chavdarov Отговорено Март 7, 2012 Автор Отговорено Март 7, 2012 кубето е в перфектно състояние и не е това на снимката Цитирай
Nikolay Chavdarov Отговорено Март 7, 2012 Автор Отговорено Март 7, 2012 Човек 40 лева де не си ги дал.Струваси,вземайго ако ти харесва.Аз щях да го купя,обаче не ми се занимава с търговия от германският ebay. Дано да го купиш и да кажеш как е. Поздрави........... кубето няма да го взимам то е мое и съм доволен това е просто искам да попитам що за кутия е Цитирай
L.K. Отговорено Март 7, 2012 Отговорено Март 7, 2012 Наистина е 40 лева. Купувал съм такова кубе. Кутията е масивна, грозна, 8* говорител, удобна за ремонт. Усилвателят е транзисторен, драйвът е с операционен усилвател. Радиаторите на транзисторите са малки и загряват доста при яка жица. Това е и основната причина за честите повреди. Схемата така и не намерих, но е с български части от 80-те години. Кольо е описал звука. Ефект лупа се шунтира с къс пач-кабел, иначе не минава сигнала. Поне при мен беше така. Сложих в кутията лампов усилвател, а платката с другите части подарих на Баломби (нали го помните?) да си го вгражда в някаква тонколона. Цитирай
balombi Отговорено Март 7, 2012 Отговорено Март 7, 2012 О ето ме тук съм , просто повече чета... И аз мисля , че кубето не е кой знае какво , но зам мен си е перфектно.. Свиря с говорител от фронтмен 15 ватов и съм доволен от звука.Единственият недостатък е че яко грее , но аз го реших тоя проблем като сложих вентилатор от един китайски електрожен на баща ми и вече е направо перфе И съм много благодарен на Л.К , че ми го подари! Цитирай
Recommended Posts