maringtr Публикувано Юни 11, 2006 Публикувано Юни 11, 2006 Проблема е следния, малко ми се понамокри един mix пулт, но наистина малко, най-много няколко капчици да са влезли вътре... та мисълта ми е, колко време да го изчакам да съхне, преди да го пусна пак? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 11, 2006 Отговорено Юни 11, 2006 Проблема е следния, малко ми се понамокри един mix пулт, но наистина малко, най-много няколко капчици да са влезли вътре... та мисълта ми е, колко време да го изчакам да съхне, преди да го пусна пак? Сложи го на простира за едно денонощние и си готов Иначе го сложи на по-проветливо и сравнително топло място (то и аз какъв акъл давам ... ) ... Предполагам до няколко часа ще е готов Цитирай
maringtr Отговорено Юни 11, 2006 Автор Отговорено Юни 11, 2006 Тенкс, ами ха дано всичко да му е наред Цитирай
yamaha Отговорено Юни 11, 2006 Отговорено Юни 11, 2006 Абе сушоар нямаш ли....пусни го около мястото дето си го намокрил и след 2-3 мин. е готово. Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Абе сушоар нямаш ли....пусни го около мястото дето си го намокрил и след 2-3 мин. е готово. Най-доброто решение Цитирай
docc Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Ако е намокрен с вода,не би трябвало да има проблем,след изсушаване.Ако е с течност,която съдържа напр. захар,оцветители(предимо безалк. напитки),или е "мръсна вода" и изобщо - в случаите,когато след изпаряването има сух остатък,се налага по-щателно почистване.При такива условия,може да възникне и "маскиран проблем",който да се прояви по-късно. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Мдааа.. Тъй или иначе, темата поне послужи да изсъхне пултът, докато чакаш отговори. Цитирай
emil Отговорено Юни 13, 2006 Отговорено Юни 13, 2006 Обикновено мокрените с вода неща изсъхват и не проявяват ниакакъв проблем, но това не за дълго. Понякога водата води до окиси и ликажи по платката, което се мие с кореселин. Въпреки всичко, ако количеството е малко няма да има проблем. Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 13, 2006 Отговорено Юни 13, 2006 също така кореселина влияе добре на повечето пластмаси Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 13, 2006 Отговорено Юни 13, 2006 Абе сушоар нямаш ли....пусни го около мястото дето си го намокрил и след 2-3 мин. е готово. Най-доброто решение Май сешоар се пишеше - егати думата. Цитирай
emil Отговорено Юни 14, 2006 Отговорено Юни 14, 2006 също така кореселина влияе добре на повечето пластмаси с кореселин се чисти само платката в разглобено състояние. Цитирай
yamaha Отговорено Юни 14, 2006 Отговорено Юни 14, 2006 също така кореселина влияе добре на повечето пластмаси с кореселин се чисти само платката в разглобено състояние. Абе и аз съм чувал за коресилина и платките, ама като знам какъв силен разтворител е....сигурно ли е, че няма да прецака нещо наоколо... @Evtim Djerekarov, да бе...така се пише, ама понеже "суши"... То честно казано кореселин съм го срещал и като коресилин - и в двата случая беше на етикети на две различни фирми... Цитирай
Recommended Posts