Baby Thomas Публикувано Декември 1, 2011 Публикувано Декември 1, 2011 Едва ли има нужда да се коментира... П.П. Този материал достигна до вас благодарение на Mephistofel. 6 Цитирай
Heartman Отговорено Декември 1, 2011 Отговорено Декември 1, 2011 Дано да е стена от ENGL че иначе малко тъпо,да рекламираш дъски на "Маршъл" Бутафория! Цитирай
blr Отговорено Декември 1, 2011 Отговорено Декември 1, 2011 Страшна простотия. Надявам се поне да не е снимано у нас това. Цитирай
rockfire Отговорено Декември 1, 2011 Отговорено Декември 1, 2011 Toй Baby Thomas си е написал ,че е Маршал и като гледам пейзажа си прилича на наш, доста и то... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 1, 2011 Автор Отговорено Декември 1, 2011 Няма особено значение и/или разлика дали са Маршали или друго. Същото е и с това дали е снимано в БГ или не. Ако мислите, че навън са "по-цели" и "по-функциониращи" кутиите... Това си е стандартна сценична декорация. Обикновено по сцената има 2 функциониращи АМР-а/кабинета (главен и бекъп). Евентуално два за стерео и обем, някой път за различни дилеи... Петручката, Стив Морз ползват по 3, Брайън Мей доста повече, но това вече са лични предпочитания. В общия случай са два или три. Има десетки клипове за сценичния гиър на известните китаристи, не сте ли ги гледали??? 2 Цитирай
Joel Отговорено Декември 1, 2011 Отговорено Декември 1, 2011 Вече знам какви тапети ще си купя Цитирай
kirchev08 Отговорено Декември 2, 2011 Отговорено Декември 2, 2011 Тук си много прав за декорацията , преди няколко години присъствах на концерт на KISS и за пръв път се сблъсках с това нещо "стена" от маршали....(което беше доста смешно поради факта , че сцената беше отворена отзад. Цитирай
рахата Отговорено Декември 2, 2011 Отговорено Декември 2, 2011 Скоро гледах видео в ЮТюб с оборудването на Петручи и неговия техник - то голяма разлика нямаше със снимката на Бейби Томас. Най-интересното е, че и техника си каза, че това отпред са само кутии на усилватели и колони, а отстрани и зад сцената имаше 2 глави Меси с някакви специални по-мощни кабинети, които бяха озвучени с микрофони и реално Дж.П. използва само тях. Ако го намеря ще го кача. Цитирай
master_gamgee Отговорено Декември 2, 2011 Отговорено Декември 2, 2011 (Редактирано) Хаха, яко Някои обаче стигат по-далеч и си правят майтап с цялата тази история. Geddy Lee - басист, вокал и клавирист на Rush , от доста години предпочита основно преампове (SansAmp) и спикър симулатори (Palmer PDI-05) за сценичния си звук и за да не му е празно отзад, слагат всякакви шантави истории (понякога вързани тематично с цялостния облик на декора за конкретното турне) за да си прави майтап: http://media.photobu...e/Sarsstock.jpg Това е от турнето след албума Vapor trails (по някаква причина не мога да постна картинката, затова давам линк) - пералните машини са истински и вътре се въртят едни фанелки, които от време на време раздават на щастливи фенове от първите редици. Това е от Snakes&Arrows турнето (предпоследното) - гриловете са истински, даже от време на време на сцената излизаше един перко маскиран като петел и мажеше пилетата със сос (не знам после кой е похапвал, хахаха). Забелязва се даже микрофон с който е озвучена "апаратурата" Това пък е от последното турне - Time machine. В последната "джаджа" постоянно падаха наденички (или поне неща приличащи на наденички), а един пич ги събираше В някои от стъклата нещо премигваше...може и екрани с картини да е имало, но лично не успях да видя (на концертите които съм посетил бях на около 20 метра от сцената) Редактирано Декември 2, 2011 от master_gamgee Цитирай
Mairomaster Отговорено Декември 3, 2011 Отговорено Декември 3, 2011 Ееее, по принцип поне празни кабинети използват, тези ептен тънко са минали Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 4, 2011 Отговорено Декември 4, 2011 Една глава Маршъл Плекси изцепен с два кабинета са абсолютно достатъчни и за фийдбека,другото е камуфлаж и както каза колегата - шоубизнес.. Поздравче - тука нема ефекти - http://www.youtube.com/watch?v=uF-8HsLzLRY 1 Цитирай
tatkoogi Отговорено Декември 26, 2011 Отговорено Декември 26, 2011 Преди време точно Baby Thomas повдигна въпроса в темата за "фен клуб - Маршал" /или нещо такова/. Сега вече е подкрепено и с факти! Обаче след поста на master_gamgee се питам - Маршъл плащат ли си за тая реклама или? Цитирай
lyu_records Отговорено Януари 16, 2012 Отговорено Януари 16, 2012 Това е така от много време, лично аз съм се нагледал на пдобни снимки, важното е от пред да изглежда красиво! Цитирай
Recommended Posts