peshoy2k Публикувано Май 19, 2006 Публикувано Май 19, 2006 (Редактирано) който има нужда да оптимизира своето PC за работа с аудио ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да гледа това : http://store2.data.bg/shirpotreba/SOFT/OPTIM%20PC/ ари и поздрави, имаше некъде тема за оптимизиране ама не я намерих Обаче блек биг брадъра ме кефи как говори , полезно е видеото Редактирано Май 19, 2006 от peshoy2k Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Благодарско, макар че вече ги имам от туинса.. Обаче ще се възползвам от случая да питам за нещо по тия видеос: начи всчико по това видео е полезно, но на едно място пича казва да си разкараш хардуерната акселерация на видеокартата, което значи според мен, че ще ти се товари повече процесора.. Тогава не става ли по-кофти и що за оптимизация е това? Цитирай
yamaha Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Не съм ги гледал, понеже не знам какъв кодек ми липсва, но имам само звук без картина. Обаче това за акселерацията на видеокартата се знае отдавна...само че се предлага в случай, че имаш някакви проблеми с аудиото, а не просто като вид оптимизация. П.П. Кажете какво да си кача, че да тръгне картината? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Не съм ги гледал, понеже не знам какъв кодек ми липсва, но имам само звук без картина. Обаче това за акселерацията на видеокартата се знае отдавна...само че се предлага в случай, че имаш някакви проблеми с аудиото, а не просто като вид оптимизация. П.П. Кажете какво да си кача, че да тръгне картината? Ace Mega Codec Pack Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Абе стига се срали с тия кодек паци, бе хора! Айде на който не му пука да си засира машината, ама защо давате акъл и на останалите да слагат същите говна?!?!?! Ето ТАЗИ статия е едно прекрасно упътване как правилно да настроим машината си за плейване на (почти) всички типове видео. Ако някой нещо не знае или го измъчва - да пита. Но в никакъв случай не засирайте с тия кодек пак бози. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Съгласен с Baby Thomas. Мани го тоя Ace Mega Codecs Pack. Цитирай
niki123bg Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Забавни филмчета "Тва го правиш и мноо ше помогне меен, ъо мен - разбииш ли меен, вервай ми - мноо е важно меен..." Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 А тук тоя тип това за видеокартата май го предлага като оптимизация та за това ми е интересно.. Иначе аз съм доста доволен от ffdshow кодек пака, но ще прегледам и статията - благодаря за нея! Цитирай
Black Bird Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 А тук тоя тип това за видеокартата май го предлага като оптимизация та за това ми е интересно.. Иначе аз съм доста доволен от ffdshow кодек пака, но ще прегледам и статията - благодаря за нея! абе като свалям прозорци чат пат ми хърка аудиото е ся намалих хардуер оптимизацията с едно деление и се оправи.... Тенкю! Цитирай
Sieger Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Ето нещо наистина полезно Ето благодарение на това нещо пожънах големи успехи Трай дис шит аут нигаз! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 Има готини неща, одобрявам! Само не ме кефи начина по който са представени, ама... Аз лично всички тия и още разни неща съм ги направил всяко на отделен .reg файл и след инстала правя един масов Мердж. И готово! :green: Цитирай
Sieger Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 Има готини неща, одобрявам! Само не ме кефи начина по който са представени, ама...Аз лично всички тия и още разни неща съм ги направил всяко на отделен .reg файл и след инстала правя един масов Мердж. И готово! :green: Еее това е прекрасно! Има ли някакъв начин да споделиш .reg файловете? Ще черпим Цитирай
Overdrive Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 абе не всичко което правят там е много смислено, но както и да е Цитирай
Black Bird Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 Има готини неща, одобрявам! Само не ме кефи начина по който са представени, ама...Аз лично всички тия и още разни неща съм ги направил всяко на отделен .reg файл и след инстала правя един масов Мердж. И готово! :green: Еее това е прекрасно! Има ли някакъв начин да споделиш .reg файловете? Ще черпим Цитирай
Recommended Posts