go6o0802 Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 Здравейте чудех се ако поръчам дадена китара от този сайт http://www.music123.com/Guitars/Electric-Guitars/Signature-Model-Electric-Guitars/Dave-Mustaine-VMNTX-Electric-Guitar.site7prod515169.product колко ще струва доставката до България въпреки че пише че продукта е с безплатна доставка. Аз вече имам една китара на Дейв ,но ми е подарък и така и не разбрах от къде са я купили.А сега понеже търся нещо за племенника си който е голям фен на Мъстейн и китарите му мислех да му купя тази за това и питам колко може да струва доставката и до колко време ще бъде доставена ПС: Имам и втори въпрос някой знае ли случайно от къде в България може да се закупи тази китара? Цитирай
Acei Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 (Редактирано) в България няма от къде да я вземеш. Единственото място е да я поръчаш през визиартс. те предлагат и дийн китари обади се и попитай какво колко и т.н Редактирано Юли 17, 2011 от Acei Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 На всеки сайт в хелп секцията има инфо за начините и дестинациите за доставка, както и за цените! 300 пъти по-лесно е от Томан (с помощта на MusicWorld.bg) Цитирай
Christian Ivailov Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Пич и аз така изкам от там да си взема китара и ако може тези които са по напред да кажат какви са разходите например застраховки гаранций ала бала ДОставка Ще следя темата ако стане нещо някой да пише ЛС Поздрави Ицко аа можели да питам и аз нещо ето за тази красавица http://www.music123.com/Guitars/Electric-Guitars/Solid-Body-Electric-Guitars/1957-Les-Paul-Custom-Reissue-Prototype-Electric-Guitar.site7prodH74447.product отстрани пише $4,832.00 MSRP: $6,821.00 You Save: $1,989.00 (29% Какво е това MSRP аз знам че означава че произовдителят предлага на дребно на тази цена 6.821.00 така питам каква ще ми е реалната цена $4,832.00 или MSRP: $6,821.00 Също и от страни има едно Platinum Coverage: (What’s This?) * 3-YEAR Warranty for $499.99 * most popular 2-YEAR Warranty for $319.99 * Decline Coverage Това застраховката ли е и какво да направя да си правя или не помощ Поздрави Ицко Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Хора, има поне 10 теми касаещи този въпрос. Ако искате да поръчвате от Томан, обърнете се към музикална къща Динакорд. Те работят заедно и ще ви асистират доста добре. Да не започваме пак от самото начало да дъвчем едно и също като информация. Ицо, цифрата, която виждаш е нещо коренно различно от застраховка. Това е гаранцията на китарата, която можеш да удължиш чрез заплащане. П.П. MSRP = Manufacturer's suggested retail price. 1 Цитирай
Chefo Отговорено Август 5, 2012 Отговорено Август 5, 2012 Не ми се пускаше нова тема и търсачката ме доведе тук. От няколко месеца ми се иска да си взема Gibson Les Paul standard 2008(конкретно тоя модел има мн удобен гриф-свирих на него в 1 магазин във UK ) и ровейки в нета попаднах на това http://www.musik-schmidt.de/gb-Gibson-Les-Paul-Standard-2008-HB.html -та въпроса ми е дали това е най-добрата оферта за тоя модел(за цвят бих направил компромис) в интернет.Виждам че може да се плаща и на вноски без ускъпяване,което направо е супер.Мерси за всички мнения!!! Цитирай
Mackle Отговорено Август 9, 2012 Отговорено Август 9, 2012 300 пъти по-лесно е от Томан (с помощта на MusicWorld.bg) Или пък без. Не виждам защо трябва да има посредници за такова нещо, след като и без тях нещата си идват за нула време, без надценки и без проблеми (поне в моя опит е така). Пък ако искаш и на български може да общуваш с Томан. Цитирай
synchu Отговорено Август 9, 2012 Отговорено Август 9, 2012 Разликата разбира се е в 20-30 EUR доставка. Плюс допълнителни изненади, ако се прецакаш да платиш с paypal, както ми се случи - вината не е никой освен моя де ...да съм гледал .. Цитирай
Icarus Отговорено Август 9, 2012 Отговорено Август 9, 2012 @Chefo, Gibson има и в София. Драсни един мейл на Музикален център Икономов, които ги внасят, и ги питай имат ли го точно тоя модел, който си си харесал, и каква му е цената. Мисля, че и във Фактор имат, но от много отдавна не съм наминавал оттам, пробвай и там да ги потърсиш. По-добре е така, да отделиш един ден за мотаене (виждам, че си в Пловдив), и да си я пробваш на място Цитирай
Fats Отговорено Август 9, 2012 Отговорено Август 9, 2012 През Динакорд се изписва от Томан на каталожната цена, нито цент отгоре. Оставяш 20% капаро и поръчката идва след двайсетина дни. Получаваш си гаранцията, ако нещо не е наред,връщаш стоката. Ето ти линк за тая китара, макар че има някаква малка разлика в индекса. http://www.thomann.de/de/dean_guitars_dave_mustaine_vmntx_bk.htm Цитирай
lyu_records Отговорено Август 9, 2012 Отговорено Август 9, 2012 (Редактирано) На всеки сайт в хелп секцията има инфо за начините и дестинациите за доставка, както и за цените! 300 пъти по-лесно е от Томан (с помощта на MusicWorld.bg) ^Друг път! 1. Поръчахме техника с групата за над 3000лв. чакахме 5 месеца! Бях оставил капаро от 500лв.! След тези 5 месеца казаха че камиона най-вероятно бил тръгнал и да се надяваме в него да е техниката ни! Е НЕ БЕШЕ!!! 2. Поръчах си 2 говоритела пак оставих капаро, щеше да дойдат за 1 седмица чаках 2 месеца, като ми се караха, че съм им звънял всяка седмица да питам за това спрях да звъня. На края на 2-рия месец, след като им звъннах се оказа, че ме били забравили!!! Те все пак дойдоха! 3. Поръчах си футсуич и този път ми заявиха, че не е нужно да оставям пари защото ме имало в системата и съм бил сериозен клиент. Щеше да дойде за седмица, те щели да ми звъннат. Чаках месец и случайно видях, че го имат наличен в сайта им и пак никой не ми се е обадил. Звъня им да питам в кой магазин се намира за да ходя и да си го взема защото не ми се чака да го пратят до вкъщи. Цитирам: Аз: Динакорд добър ден, бихте ли ми казали в кой магазин имате футслуич "бляблябля" за да дойда на място и да го взема? Женски глас от другата страна: Секунда господине "следва музика тралалалалалала" нямам идея в момента сме в намален състав и не мога да се занимавам с глупости!!! Е те това никога няма да го забравя!!! 4. Обаждах се и за едни врътки за китара, разговора беше същия като този който цитирах пак имаше музика и ме прехвърлиха до сервиза им по телефона, без да ми кажат и там един господин беше много учуден къф е тоя идиот и кви са тия врътки! Нямам идея как подобни фирми оцеляват или имам лош късмет но аз приключих с Динакорд Така, че по-добре ползвай Томан поръчвал съм от там и са много коректни! Редактирано Август 9, 2012 от lyu_records Цитирай
Mackle Отговорено Август 10, 2012 Отговорено Август 10, 2012 Разликата разбира се е в 20-30 EUR доставка. Плюс допълнителни изненади, ако се прецакаш да платиш с paypal, както ми се случи - вината не е никой освен моя де ...да съм гледал .. Кажи по-подробно. Аз чрез Пейпал съм потрошил голяма сума, проблем не съм имал. П.П Това одобрение на първите 20 мнения само спъва бързата дискусия. И не виждам как ще спре някой ако наистина иска да спами форума, не пречи набързо да натрупа 20 мнения и после да си прави каквото иска. Цитирай
lyu_records Отговорено Август 10, 2012 Отговорено Август 10, 2012 (Редактирано) Както споменах по горе поръчвахме от Томан доста неща. "6 камиончета на бос, китарна глава с кабинет, глава за бас, адаптери, куфар" и още какво ли не, на партия с групата. Имаше малък проблем, защото картата беше с лимит, писахме на Томан дали ще могат да дръпнат парички на два пъти и от тяхна страна всичко беше ОК. Нещата дойдоха за няколко седмици пред вратата и падна мъкнене голямо. До момента проблеми с Пейпал не сме имали а доста неща са взимани така! Доставката от Томан е 30 евро до БГ, каквото и колкото щеш да поръчаш от тях. Хората са точни и нямаше никакви ядове за разлика от Динакорд. Редактирано Август 10, 2012 от lyu_records Цитирай
synchu Отговорено Август 10, 2012 Отговорено Август 10, 2012 Аз не съм имал ядове с Динакорд, чат пат не съм имал и ядове с Томан. Напоследък обаче имам. И тези, които са по телефоните и мейлите нямат връзка с тези, които правят/отговарят за нещата. Пишат ми тези от връзки с клиенти, че един усилвател ще закъснее още (след като вече закъсняваха с 8 седмици, по абсолютно тяхна вина, тъй като по една случайност имам връзка с производителя), след което бях меко казано доста разочарован, а тези които движат нещата пишат тук е - днес го пращаме - и го пратиха. Пейпал, ако ти се наложи да платиш повечко пари в чужда валута е добре да се обърне внимание на курса. Доста е неприятен :/ като с 10 стотинки на евро неприятен. Цитирай
taktun Отговорено Август 12, 2012 Отговорено Август 12, 2012 Българска работа.Няма кординация,няма нищо.Оставам с впечатление че Динакорд чакат да посъберат поръчки и тогава заявяват стоките.Два три месеца си е много време все пак. Цитирай
Recommended Posts