Baby Thomas Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Най-сетне и аз се сдобих с една от култовите играчки правени от Nikifena: Firesound-а. Снимка няма да поствам, защото в момента е с дизайн нула. Просто исках сам да си направя кутийка/надписи/етц., затова Ники ми спретна само платката, както и менюал за досглобяването (че съм ламер). След като го затворих и тествах мога само да кажа => НЕ-ЧО-ВЕШ-КО!!! Отвя отсякъде Тюбскриймъра ми (той е сток TS-7 без модове (засега)). Като драйв педал Файърсаунда е слабичък по моите критерии, но когато му се помогне с драйва на комбото става ЛУДНИЦА! Това което най-много ме учуди, е че дори с драйв и левъл на 10 саунда е много як и изобщо не става мазало, каквото се наблюдава при TS-7. Последният става общо взето само за буустър. Файърсаунда може да добави уникално МНОГО гейн, състейн и компресия. Аз свиря директно в all-tube AMP и въпросните състейн и компресия си идват от набримчването на лампите, а не с някакви смешни Босс камиони. Резултата е умопомрачително ЯК. Знаех, че Файърсаунда е много добър, бях чел и чувал от приятели, дори бях пробвал един (но в транзисторни лиготии), обаче наистина не очаквах ЧАК такъв страхотен резултат! Сега остава да доизчистя някои проблеми и да добавя един лек мод, след което ще го боядисам и т.н. А когато се снабдя пак със смислен комп и аудио интерфейс ще направим едно кратко ревю със семпли за сравнение с оригиналния TS-7. БДУ, чакам още една бройка ТS-7, която взех за модване, та може да се заформи нещо интересно... Отново да кажа на Ники едно огромно БЛАГОДАРЯ! Цитирай
SHARO Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 ЧЕСТИТКА!Ей,изкупихме ЛП копията,черни ли са вашите?SHARO,ако те притеснява пробвай да я смениш,то и на моята има малко лепило по фингърборда след последното прагче,ма не ми пука. хах не ме притеснява защото и без това щеше да ми се надере за 0 време и аз мислих черна ма като ги видях и двете се разколебах и се прибрах у нас с чери сънбърст относно пикгарда не мисля че имам найлон отгоре, чегъртах два часа и не свалих нищо освен чиста пластмаса хах но се пак няма идеални хора нито идеални китари свири хубаво тва е най важното препоръчвам я Цитирай
N I C K Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 И Аз с нещо да се похваля в този Форум! На една седмица е! Цитирай
Metalix Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 ^ Честито! Пожелавам ти много емоционални моменти и да не оставиш съседите на мира! Цитирай
bratmito Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Айде и аз да се похваля с един Vintage V100BB.Страхотна китара! Цитирай
Deeds of Flesh Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 И аз да са похваля!!!От вчера съм притежател на ESP LTD Ex50 и съм адски доволен!!! Цитирай
headless Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 от къде го взе?! сигорно е адски яка машина до колкото знам те се броят на пръсти в България,както Диин,и Гипсън, и си е направо превилегия да имаш една такава !!! аз съм със DEAN-RAZORBACK и хич не мога да се оплача според нем носенето им от 15000км."понеже донесох 2 диина си саслуйаваше! Цитирай
Deeds of Flesh Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 До колкото знам Динакорд са вносител!Аз я взех от магазина им в Пловдив! Цитирай
headless Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 и аз подочух нещо такова,че за започнали за ги внасят от скоро,което си е направо похвално само не разбирам защо наистина не ги внасят по принцип така както фендър и скуайър!!! Цитирай
predvoditel Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 хайде и от мен фукня...ESP LTD EX-50 BLK Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 и аз подочух нещо такова,че за започнали за ги внасят от скоро,което си е направо похвално само не разбирам защо наистина не ги внасят по принцип така както фендър и скуайър!!! РФ са официален дистрибутор на Фендер за Б-я от доста време,а търсенето определя какво да се внася,определено доста музиканти предпочитат тази марка.По тъпо е че никой не внася Гибсън или поне дъщерния им Епифон (е в Гърция има),но като се вземе предвид че най евтините Гибсъни са около 2000 лв нови едва ли ще се внасят скоро,малко сме в третия свят по покупателна способност Цитирай
Borilius Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 Честито на всички за придобивките, но МОЛЯ ВИ - пуснете снимки за да изплакнем очите все пак Цитирай
Recommended Posts