Black Bird Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Optimum гитар риг: FireSound от НикиФена , Boss DS-1 моднат от НикиФена, Boss SD-1 моднат от Никифена , Phase90 Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Честито,а в какво се изразяват модовете ако не е тайна разбира се Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Честито,а в какво се изразяват модовете ако не е тайна разбира се Мерси! Единия СД-1 е моднат за по мек и дебел звук. Ники знае най добре ДС-1 е моднат по схема на Keeley DS-1 Seeing Eye Mod. Пред амп е чудесен. Има един диод и драйва е динамичен при силна атака-повече драйв. Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Много ти благодаря,като се прибирам,ще взема и моя(ДС 1),да може Ники да го почовърка Цитирай
jackson_dinky Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 те не са ми много нови нещата ама все пак и аз нешо да покажа....(holow body-тo ми е от колегата kitaratapesho за което искренно му благодаря) 1 Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 (Редактирано) Ъпдейтвана ми колекция от ел китари.Смятам да разпродам няколко,та реших да ги снимам за спомен всички. От ляво горе Диката къстъм,Fender Stratocaster(американски 84та)Yamaha SA2200,PRS Custom24,Blade Delta Standart(къстъмизиран от Диката и Никифена),Gibson LP Studio От долу ляво Yamaha Pacifica (някаква буква)121,Ibanez EX(Не помня модела ранни 90те,корейска) Редактирано Ноември 18, 2007 от kolio_k Цитирай
Django Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 Направо къртите с тези красавициПоздравления.... Ето ги и моите 2 с които свирия Едната е джаз мануш китара купена от www.musicjam.hit.bg,марка Richwood-холандско производство,страхотен тон вадиНаправо избих рибата като си я купих за доста ефтина цена-420 лева Другата ми е от доста време,майсторска класическа китара.Изработена от чичо ми... Цитирай
AXE Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 Страхотна красавица!! Завиждам благородно Цитирай
jackson_dinky Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 хах....мерси мерси...китарата е мн добра особено за EPIPHONE.....и адаптрите са и мн иаки...gibsonski burstbuckeri....става става....:-) Цитирай
lyubenski Отговорено Ноември 19, 2007 Отговорено Ноември 19, 2007 Този Епифон ако не се лъжа е Joe Perry Signiture? Но иначе е страхотна , поздравления . Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Като ще е гарга - да е рошава ... Малко нови микрофончета от оня ден ... ... Да не записваш хорова музика или симфоничен оркестър, бе ман ? Абсолютно реален въпрос извън шеговития тон - добре е да се знае Ами и това ... Но по- ме блазни идеята за истински съраунд апликации ... Цитирай
Cupatincho Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Днес си взех от Allex_man ето това http://users.cs.cf.ac.uk/I.Whittick/Boss%20DS1.jpg за което много се радвам и му благодаря... Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 ^Мерси-ми супер талпа се оказва като начални впечатления,ключовете не ми вдъхват доверие,но ще видим с времето.За цената си е без грешка! Цитирай
Recommended Posts