Jordan_J Отговорено Октомври 1, 2018 Share Отговорено Октомври 1, 2018 (Редактирано) Не съм влизал тук от доста време. Честито на всички за придобивките! Със здраве да си ги ползвате и много красива музика да правите с тях! Ето и нещо ново от мен, което пътува от Щатско насам - BREEDLOVE Pro Series C25/CRe-H Поздрави на всички! Редактирано Октомври 1, 2018 от visiondann 9 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Октомври 3, 2018 Share Отговорено Октомври 3, 2018 Green stuff 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Октомври 5, 2018 Share Отговорено Октомври 5, 2018 Залипсва ми, та си я купих отново. Този път без Sustainiac. :> 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Октомври 13, 2018 Share Отговорено Октомври 13, 2018 (Редактирано) Първата ми китара за възрастни хора - Gibson Standard Historic 1958 Les Paul R8 VOS 2016' Повече информация: http://www.gibson.com/Products/Electric-Guitars/2016/Custom/Standard-Historic-1958-Les-Paul-Standard.aspx Редактирано Октомври 13, 2018 от G.Varbanov 11 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Петьо Бояджиев Отговорено Октомври 13, 2018 Share Отговорено Октомври 13, 2018 Върбанов, тоя път изби рибата... Благородно завиждам! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Октомври 15, 2018 Share Отговорено Октомври 15, 2018 Върбанов вече е минал на играчки за порастнали момчета ;-))) Гледам и други са се похвалили с качествени играчки. Най-важното е да сме здрави, че да си ги ползваме. И аз имам нова/стара/ щайга с 4 бр 6L6 буркани /за туршия/ и 2x12'' speak., та ви кам да си се похваля. . 5 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Октомври 15, 2018 Share Отговорено Октомври 15, 2018 На 29.06.2018 at 22:10, Heartman написа: Честито на всички! Страта много кефи и цвета тоже. Портокалите и аз не ги харесвам, но честито. Най-накрая да ми харесва Ибанец, понеже не прилича на Ибанец. Върбанов, да не си отворил магазин в магазина?Много глава много нещо.Бравас! Да не съм офтопик, взех си тези играчки: Valvestate-a е много приятен амп! Пробвах го при Васко Харизанов. Той даже има 2. Супер са! EQ-to и комп-а са супер полезни също!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Октомври 15, 2018 Share Отговорено Октомври 15, 2018 (Редактирано) Честито за Valveking-a имах такъв с една 12-ка и му бях сложил Celestion V30 и лампи JJ и обаждаше идеално и на clean и на drive. И аз имам два еднакви валвстейта.Един вкъщи и един на работа Joyo-то го смених с оригинала MXR Редактирано Октомври 15, 2018 от Heartman 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Октомври 15, 2018 Share Отговорено Октомври 15, 2018 Офф топик. Разликата в инвестицията да суапнеш 2 говорителя вместо 1 и 4 ламби вместо 2 си е значителна. Но във времето може и да стане. ;-) Честит MXR! П.С. Явно valvestate-a винаги върви по 2 ;-)) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
naster Отговорено Октомври 15, 2018 Share Отговорено Октомври 15, 2018 Е, не е Custom '58, а прост Standard от 2015. Vox Night Train 15W Head G2, кабинет с 2х12 '74 Rola Celestion Greenback. 6 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Октомври 15, 2018 Share Отговорено Октомври 15, 2018 “Прост Standard”, май няма такова животно. Супер е китарата, дай някоя готина снимка на капака, да видим шарката на дървото. :> 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimitar_ga Отговорено Октомври 16, 2018 Share Отговорено Октомври 16, 2018 Аз замених Boss Flanger-a с MXR Micro... друго ново няма за хвалене 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ven555 Отговорено Октомври 18, 2018 Share Отговорено Октомври 18, 2018 На "примоция" от Musicstore.Командва се с много приятно и лесно приложение за телефон или таблет. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Октомври 20, 2018 Share Отговорено Октомври 20, 2018 (Редактирано) Не е точно китара, но като нямаме литературна тема... Едит: Люк пише също толкова увлекателно колкото свири на китара Препоръчвам искрено Редактирано Октомври 20, 2018 от jabs 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimitar_ga Отговорено Октомври 31, 2018 Share Отговорено Октомври 31, 2018 Лек upgrade с Carbon copy. Искам всичко да е True Bypass 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts