Baby Thomas Отговорено Май 30, 2017 Share Отговорено Май 30, 2017 Едно кабинетче боцнах аз пак... Palmer PCAB212 Closed Back 2x12": Евтинджос, ама от сърце! Доста добри отзиви имаше модела, а и на семпли звучеше по-добре от конкуренцията (доколкото може да се вярва на такива). Не пише дали е правен в .ДЕ, но изработката и окабеляването са поне едно ниво по-добри от на другите ми колони: Говорителите пътуват вече, дано да се харесат и да звукне яко. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Май 30, 2017 Share Отговорено Май 30, 2017 Екстра е! Какви говорители мислиш да му слагаш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 1, 2017 Share Отговорено Юни 1, 2017 Реших тоя път да кривна от правата вяра... Взех тия двата за тест, пък ще видим дали ще стоят заедно. Може като харесам повече единия да му взема дружка, а отлюспения да го оставя в една 112 кутийка за проби... 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Юни 1, 2017 Share Отговорено Юни 1, 2017 Хмм, не ги бях чувал тия говорители. Драсни някой тест/ревю като ги поразцъкаш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 1, 2017 Share Отговорено Юни 1, 2017 Интересен вариант са WGS, алтернатива на Celestion (и не само). Имат техни "клонинги", има и на други марки/модели. Конкретно тези двата за Greenback производни, но с повече мощност - 50 вата. Струват по 85 евро и са Made In USA, Celestion Greenback в момента е 125 евро и са китайски. Аналогична е ситуацията и с Vintage 30 клонингите, но на мен те са ми писнали и реших да експериментирам с нещо Greenback-подобно. Като цяло тези от WGS се пъчат, че са коригирали бъговете на Селешчъните, каквото и да значи това. Което е малко странно и може би леко арогантно, но пък и типично американско. Имат добри отзиви/ревюта/семпли из нетя, плюс това от силно доверени източници също получих одобрение, така че си казах "Защо пък не?". Обичам да пробвам алтернативни марки/модели! П.П. Аман от Vintage 30 + SM57! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipKnoT Отговорено Юни 1, 2017 Share Отговорено Юни 1, 2017 Не са ли малко множко тези пази за празен сандък? В БГ има доста кадърни майстори на ОТ, които за по-малко пари биха сглобили доста по-качествена кутия, с вътрешно оребряване и т.н, при това изчислена според T/S параметрите на конкретните говорители. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 1, 2017 Share Отговорено Юни 1, 2017 Ми не е малко, макар че аз сипах към 140 лева по-малко от цената на сайта им и нямаше шипинг. Но пък качеството е ОК и отзад пише Engineered by Eminence... Имал съм пари - дал съм. Следващият може да го поръчам на някой в БГ, що не. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Юни 2, 2017 Share Отговорено Юни 2, 2017 Като е аман от селешчън винтидж 30 и майк 57, що не си вземеш алнико блу или алнико голд?Там няма да се чудиш грийнбек,криймбек и винтидж.Сложи и един зенхайзер 906 и приключваш.Иначе всеки може да се похвали с евтинджоси и да мрънка, че са като истинските. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Юни 2, 2017 Share Отговорено Юни 2, 2017 Малко актуални снимки след извършен ъпдейт на електрониката! 2 x DiMarzio PAF 36th anniversary, CTS потове, подходящи съпротивления и Японски ключета 3 позиционни. Идеята ми беше както ъпгрейд така и за доближаване малко по-близо до корените и а какво имаше там преди "ъпдейт"? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MemoDan Отговорено Юни 4, 2017 Share Отговорено Юни 4, 2017 Имаше Ibanez Super 80 Flying fingers, ама преиздадена версия, керамични, които звучаха добре, но някак си съм по свикнал с Алнико адаптерите. Така се зароди тая идея с цялостния ъпгрейд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 5, 2017 Share Отговорено Юни 5, 2017 Кабчето е сглобено вече, тия дни ще тествам. Покрай това и малко лампи взех за проби... 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xoce Отговорено Юни 5, 2017 Share Отговорено Юни 5, 2017 ^ Ако може да чуем Reaper-а ще е супер Последно имах възможност да свиря с 4 бр. Invader-a в маршалски 1960 и саундът много ми допадна. И да не сме капо - аз в момента разцъквам едно бЕла деветдесетка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Юни 6, 2017 Share Отговорено Юни 6, 2017 еми смени магнит, за какво да се сменя адаптер.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Юни 11, 2017 Share Отговорено Юни 11, 2017 Кабчето е сглобено вече, тия дни ще тествам. Покрай това и малко лампи взех за проби... В какъв усилвател ще са тези лампи? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 12, 2017 Share Отговорено Юни 12, 2017 Засега в Jet City JCA50H. Нямаше някаква драстична разлика от слагането на LPS Sovtek-a и JJ 832. По-скоро миниатюрна... Може би в по-истински амп (за 5-6-10 хилки)... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts