Hillbilly Отговорено Октомври 2, 2016 Отговорено Октомври 2, 2016 Честито!Абе и аз се опитвам на кафето при нас да опъна трета струна до шеста на стар орфей,ама не е добре с намотките.. Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 2, 2016 Отговорено Октомври 2, 2016 Начи точно си говорихме с един познат китарист , Иван , че старите орфейки баш за джипси джаз стават с тенекиения си тон . И те така, вместо да даваш илядо евро за китара.. същата работа и с фламенко и блус китарите...навремето цигани( испанци и французи) и "афроамериканци" свирили на каквото дърво докопат, ма 50 години по късно "the typical blues/flamenco/manouche tone", земи тия 4000 долара по каталог цена... 1 Цитирай
jabs Отговорено Октомври 3, 2016 Отговорено Октомври 3, 2016 ^^^^ Ба, тва ако е спънато свирене Пламене, какво ли е като се разсвириш.... Честито !! 1 Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 3, 2016 Отговорено Октомври 3, 2016 Като се разсвиря, си пускам ей това и ми се отсвирва и си отварям една бира .Ама иначе голямо дрънчене пада с тенекето 4 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Октомври 15, 2016 Отговорено Октомври 15, 2016 Fender `72 Stratocaster- Made in Japan/1985/ И сега ще има Дииииий Пърпъл, Дииииий! 9 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Октомври 15, 2016 Отговорено Октомври 15, 2016 Гледам, че сме на стратове в последно време, та да се похваля и аз . 5 Цитирай
musicman Отговорено Октомври 15, 2016 Автор Отговорено Октомври 15, 2016 ^ Това е на жена ти ! Цитирай
G.Varbanov Отговорено Октомври 15, 2016 Отговорено Октомври 15, 2016 Да бе да Утре свиря в Live & Loud с нея, ще ти дам снимки после 3 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Октомври 16, 2016 Отговорено Октомври 16, 2016 (Редактирано) Симо (Озвучителя в Live & Loud) успя да изкара приличен звук от нея, чак не повярвах Рафо, ей я "на жената" китарата :>>> Редактирано Октомври 16, 2016 от G.Varbanov 9 Цитирай
pampi Отговорено Октомври 18, 2016 Отговорено Октомври 18, 2016 Ето и от мен един страт. От скоро е мой, баси яката китара е тва! 7 Цитирай
ilian78 Отговорено Октомври 18, 2016 Отговорено Октомври 18, 2016 G&L Браво! Май няма много подобни по тея ширини... Фен на Cantrell ? Цитирай
pampi Отговорено Октомври 18, 2016 Отговорено Октомври 18, 2016 (Редактирано) ^ Дам, тези като цяло са си редки. Иначе преди години слушах доста AIC, но не бих казал, че я взех заради това. Просто ме грабна леко "окаяния" финиш и най вече това, че направо ми заспа в ръцете. Рядко попадам на толкова удобен за свирене инструмент. Точно от тези, които сякаш са проектирани, за да свириш именно ти на тях. Както и това, че звучи изключително добре както при хай-гейн, така и намалена наполвина от волюм пота. Няма нито един "глух" праг по грифа, има си предостатъчно състейн и тн и тн. Мога да я хваля до безкрай. Освен тва е 85ти набор, а последните години много ме влекат отлежалите китарки... Общо-взето висок клас инструмент на супер цена. Редактирано Октомври 18, 2016 от pampi 3 Цитирай
2+2=0 Отговорено Октомври 22, 2016 Отговорено Октомври 22, 2016 Поради някаква причина не мога да публикувам снимката тук, затова:http://imgur.com/a/lsMS8 За съжаление, само 6505-цата е за темата, Marshall-ът го включих с чисто композиционна и естетическа цел. 4 Цитирай
Recommended Posts