Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Начи точно си говорихме с един познат китарист , Иван , че старите орфейки баш за джипси джаз стават с тенекиения си тон :). И те така, вместо да даваш илядо евро за китара..

същата работа и с фламенко и блус китарите...навремето цигани( испанци и французи) и  "афроамериканци" свирили на каквото дърво докопат, ма 50 години по късно "the typical blues/flamenco/manouche tone",  земи тия 4000 долара по каталог цена...

Отговорено

^^^^ Ба, тва ако е спънато свирене Пламене, какво ли е като се разсвириш.... Честито !!

Отговорено

Като се разсвиря, си пускам ей това 

и ми се отсвирва и си отварям една бира :).Ама иначе голямо дрънчене пада с тенекето :)
  • 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Симо (Озвучителя в Live & Loud) успя да изкара приличен звук от нея, чак не повярвах :)

Рафо, ей я "на жената" китарата :>>>

29px7ye.jpg

Редактирано от G.Varbanov
Отговорено (Редактирано)

^ Дам, тези като цяло са си редки. Иначе преди години слушах доста AIC, но не бих казал, че я взех заради това. Просто ме грабна леко "окаяния" финиш и най вече това, че направо ми заспа в ръцете. Рядко попадам на толкова удобен за свирене инструмент. Точно от тези, които сякаш са проектирани, за да свириш именно ти на тях. Както и това, че звучи изключително добре както при хай-гейн, така и намалена наполвина от волюм пота. Няма нито един "глух" праг по грифа, има си предостатъчно състейн и тн и тн. Мога да я хваля до безкрай. Освен тва е 85ти набор, а последните години много ме влекат отлежалите китарки...  Общо-взето висок клас инструмент на супер цена.

Редактирано от pampi