atanas_shishkov Отговорено Март 23, 2016 Share Отговорено Март 23, 2016 (Редактирано) Попълнена е една мини-колекция на тема Old school Ibanez RG от 1991 г. Ibanez catalogue from 1991 / RG500 Series, from left to right :- Ibanez RG565 Candy Apple- Ibanez RG570 Purple Neon- Ibanez RG570FM Transparent Magenta Редактирано Март 23, 2016 от atanas_shishkov 17 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 23, 2016 Share Отговорено Март 23, 2016 А така! Честито, Наско! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Март 23, 2016 Share Отговорено Март 23, 2016 Мерси, Данчо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Март 24, 2016 Share Отговорено Март 24, 2016 Атанасе, ти не си просто фен на ибанците ти си направо цел фен клуб или с други думи си председател на фенклуба, заместник председател, касиер и член Много готини музички да изсвириш с тия другарки, ъъъъ пардон китарки 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Март 24, 2016 Share Отговорено Март 24, 2016 Хахаха, благодаря ти за коментара, приятелю Със сигурност има по-големи фенове на Ibanez от мен, но аз определено не мога да скрия пристрастието си към марката! Иначе трите китарки, от снимката по-горе, ги чака доста свирене 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Март 24, 2016 Share Отговорено Март 24, 2016 A TAKA !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Март 30, 2016 Share Отговорено Март 30, 2016 Честито и от мен за японските съвършенства! Аз си купих педал тейп за педалборд. Thomann pedal tape. Уверявам ви.... най здравото "велкро" в галактиката. Един път като кликнат двете части една в друга и край! Няма разлепяне. Не е много евтино но е безкрайно здраво и вършещо работата! http://www.thomann.de/gb/thomann_pedal_board_tape.htm 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 30, 2016 Share Отговорено Март 30, 2016 Свръх-здравото велкро не е кой знае какъв плюс. При опит да се махне ефекта може да се разлепят велкро частите от основите. Номерът е двойнозалепващото да е по-кораво от велкрото. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
exxct Отговорено Март 30, 2016 Share Отговорено Март 30, 2016 Изпадна вчера от местния "Ибей", един Дилей: На първа проба съм много доволен. Приятно съм изненадан от Mod Delay-я, изкарва много гилморски тон, само с един оувърдрайв отпред. Тап функцията още не съм я пробвал, не знаех че има такава , сега видях в ръководството от нета... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 31, 2016 Share Отговорено Март 31, 2016 Има, но управлението е такова, че е невъзможно да се използва в реални условия за свирене на живо (освен за играчка в къщи). Освен ако нямаш някакъв външен суичър/луупър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 10, 2016 Share Отговорено Април 10, 2016 Защо да свиря с проц, като мога да свиря с два? Горният е за електричката, долният за пиезо изхода. Управлявам ги с една МИДИ педалиера, което позволява по-лесно превключване между пресетите без да цъкам И по китарата (където има щракалка да пуска електричката, пиезото и двете). Също така мога да имам пресет без акустичен звук или пък едновременно в двата ампа да дозирам хорус/дилей/двете от единия педал на Бери педалиерата (другият ми е входното ниво за т.нар. volume swells). Може дори да се направи общо управление на два Уа или Уами ефекта или друга подобна кретения. Лошата новина е, че има къде да наместя и още един такъв проц. В един друг от малоумните варианти, които съм замислил за проба... 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Април 10, 2016 Share Отговорено Април 10, 2016 знаеш ли кое е лошата новина,приятел - (извинявай за израза,защото не се познаваме лично,но пишем отдавна тука,та при многото ефекти и процесори през чуденката каво да се настъпи забравяме какво да свирим..,иначе няма лошо - сега съм вързал един фейзър - другата гад е един от 3-те овърдрайва - е весело е. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 11, 2016 Share Отговорено Април 11, 2016 Еми не баш. Сега всъщност имам по-малко за настъпване и по-малко за мислене. Това беше едната от причините да си купя втория проц. Другата е, че исках компресорче, ама като видях цените и просто няма смисъл. 300 лева за 1 кутийка, айде нема нужда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Април 11, 2016 Share Отговорено Април 11, 2016 G-major-а е отдавна и в моя гиър - смея да твърдя, че е едно от най-добрите излизали на тази цена решения за мултиефект процесор за китара през последните години. Единствения кусур който му намирам е, че не може да слагаш вляво и дясно различни ефекти, както и да променяш поредността на блоковете - примерно компресора да го сложиш зад ревърба или модулацията след дилея, но за тези пари толкоз. Тези опции ги има при fireworx моделите и М3000 ама те струват доста повече пари. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Април 11, 2016 Автор Share Отговорено Април 11, 2016 ^ Boss-овете също могат от средния клас, има и други, но като качество t.c. ги бие определено. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts