atanas_shishkov Отговорено Септември 28, 2012 Отговорено Септември 28, 2012 (Редактирано) Май не е само в дъската разковничето! Поздравления за новата придобивка! Надявам се да я пипна някой ден ,ако идвам към тепетата! Благодаря ти, приятелю - винаги си добре дошъл! Разбира се, че ще я тестваш, ако дойдеш насам ) Редактирано Септември 28, 2012 от atanas_shishkov Цитирай
Svanio Отговорено Септември 28, 2012 Отговорено Септември 28, 2012 Колеги, както обещах видео с новата ми китара - VIGIER EXCALIBUR CUSTOM от 1997 година!Надявам се да ви хареса как звучи Аз такава музика не слушам, но китара звучи покъртително, *бахти състейна, *бахти чудото! Визуално е супер, спор няма Въобще изискан инструмент, за изискан тон. Като те гледам с ластиците си мисля, че като видиш някъде готин цвят ластик си го купуваш и после си търсиш такъв цвят китара 1 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Септември 28, 2012 Отговорено Септември 28, 2012 Благодаря ти за добрите думи, китарата наистина е много версатилна! Иначе за ластиците - наскоро си купих син и ще има скоро китара и с такъв цвят )) Естествено, освен снимките ще има и клипове Цитирай
death^metal Отговорено Септември 28, 2012 Отговорено Септември 28, 2012 Мрачна Tony Iommi Епифонка, гриф-бухалка, Гибсън адаптерите вадят жесток зъл звук - хардкор машина 4 Цитирай
ventsi Отговорено Септември 30, 2012 Отговорено Септември 30, 2012 Кашон някакъв, с много врътки: Покрива всичко от Brad Paisley до Rammstein. Цитирай
killer Отговорено Септември 30, 2012 Отговорено Септември 30, 2012 @ Nikifena - Благодаря Ники, наистина през 90-те DT оставиха огромни следи на музикалната сцена (и още продължават да го правят). За да вляза в трибют група на DT трябва още мноооггггоооо хляб да изям , да е жив и здрав Petrucci още много да ни вдъхновява ( и DT естествено). @ Bobolin - За пореден път гледам Bobolinez-a, произведение на изкуството сътворено от Коцето ... думите са излишни @ Telerig - Благодаря Telerig, работя много усилено по въпроса. @Atanas_Shishkov - Поздравления за Vieger-a, очарователен тон поднесен със безкомпромисна техника на изпълнение. Честито на Death^Metal за китарата и на Ventsi за усилвателя, много да ви радват. Марио 1 Цитирай
Svanio Отговорено Октомври 2, 2012 Отговорено Октомври 2, 2012 ^Tова ми е любимото ESP!!! Честито, Тони! Да не вземеш да го шитнеш, ей! ПС Знаеш ли, че и Buckethead e ползвал такава Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Октомври 2, 2012 Отговорено Октомври 2, 2012 Честито Тони, страхотна придобивка, със здраве да я ползваш Цитирай
TONY Отговорено Октомври 2, 2012 Отговорено Октомври 2, 2012 Мерси! buy&sell не знаех за Buckethead. Може би ще я модна с EMG & Karloff Mummy graphic & scull & bones inlays. Но може и така да си я оставя, засега няма идея да се продава. От доста време и се бях нахъсал. А продажбата на Гибсън Мелъди Мейкъра ми е продиктувана от тази покупка, просто да не ми стават много китарите.( една идва/ друга си отива) Евентуалано би придобила следният вид - Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Октомври 2, 2012 Отговорено Октомври 2, 2012 Още нещо и от мен - Ibanez RG470 - абсолютна машина Видео - coming soon... 1 Цитирай
Acei Отговорено Октомври 2, 2012 Отговорено Октомври 2, 2012 поздравления за ТОНИ за готиния главорезач ESP Шинков, първо честито за новата придобивка, ама моля те направи една услуга - нареди си всичките китари и ги застреляй с фото апарата да ги видим да има се покефим и ние простолюдието честито на всички за новите придобивки 1 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Октомври 4, 2012 Отговорено Октомври 4, 2012 (Редактирано) Ето и видео, както обещах, със синята светкавица ) http://www.youtube.com/watch?v=d1IAc0EbHyU Редактирано Октомври 4, 2012 от atanas_shishkov 4 Цитирай
Acei Отговорено Октомври 4, 2012 Отговорено Октомври 4, 2012 еваларка Шинков ти си направо си изкъртил фаянса и теракота с това изпълнение сега кой ще извозва? поздрави Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Октомври 4, 2012 Отговорено Октомври 4, 2012 Шишков де, ще ми купиш риза ) Благодаря ти, иначе Цитирай
Recommended Posts