bluelemon Отговорено Септември 27, 2011 Отговорено Септември 27, 2011 Най-накрая ми остана време и аз да се похваля. Ibanez Blazer '82 - тяло ясен, гриф едно парче клен, адаптери ibanez super 70. Uploaded with ImageShack.us 2 Цитирай
TheKhan Отговорено Септември 27, 2011 Отговорено Септември 27, 2011 След около месец чакане пристигна това: Godin Redline HB Малко хазарт беше покупката, но цената на която я намерих ме накара да рискувам. Много съм доволен от качеството на изработката. Личи си, че не е правена в Индонезия или Китай. 1 Цитирай
ultramega Отговорено Септември 27, 2011 Отговорено Септември 27, 2011 bluelemon, кефи ме тая дъска Цитирай
bluelemon Отговорено Септември 28, 2011 Отговорено Септември 28, 2011 Аз съм вече влюбен в нея Цитирай
Борис Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 @Bluelemon Oт къде я взе?Бях я видял при един учител по китара Цитирай
bluelemon Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 Ами вече няма да я видиш при него за което му благодаря. Цитирай
Bobolin Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 (Редактирано) Godin Redline ... от доста време ги заглеждам и още като пуснаха преди малко повече от 2 години Redline серията си с идеята за опит да пробият на heavy metal пазара, доста се впечатлих. Фен съм на Redline 3 но за жалост няма къде да се пробва в BG. Бях писал до фирмата тогава с конкретно питане за едни технически данни по китарата и останах приятно изненадан от бързият отговор. Може да се разчита на канадците и като качество и като коректност. Към TheKhan: Случайно да имаш възможност да измериш дебелината на грифа на 1-ва и на 12-та позиция, че доста живо ме интересува това? Редактирано Септември 29, 2011 от Bobolin Цитирай
TheKhan Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 (Редактирано) ^ Нямам правилния инструмент, за да го замеря супер точно, но ползвах обикновен шублер. На първо прагче около 22мм, на 12 прагче около 23.18мм. Имам Ibanez с Wizard II гриф и грифа на Redline е по-дебеличък, но пък ми пасна доста добре. Формата му не е точно C форма като на Ibanez, и доста удобна. Ако имаш път към Бургас няма да е проблем да го пробваш. От Godin като правих запитване ми отговориха, че дебелината при 1во прагче е 21.2мм, така че предполагам, че замерването ми на 12 прагче също е леко завишено. Редактирано Септември 29, 2011 от TheKhan Цитирай
Dball Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 (Редактирано) Alexi Laiho Signature! Редактирано Септември 29, 2011 от Dball 2 Цитирай
Deeds of Flesh Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 ^КРАСАВИЦА!!!Честито! Цитирай
polaris Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 Честита да ти е, само кажи LTD ли е? Цитирай
Dball Отговорено Септември 29, 2011 Отговорено Септември 29, 2011 Да ЛТД е Но след малко модификациИ които предвиждам ще бъде бомба ! пп.Не съм си представял че ще свиря Бодом с Фендер делукс :hysterical: Цитирай
Van Dim Отговорено Октомври 3, 2011 Отговорено Октомври 3, 2011 (Редактирано) Здравейте, От 2 дена, благодарение на TONY, съм собственик на това: Crate GT-50 Stealth Първата ми "лампа" - вече няма връщане назад Да му мислят съседите! Поздрави. Редактирано Октомври 3, 2011 от Van Dim Цитирай
TONY Отговорено Октомври 3, 2011 Отговорено Октомври 3, 2011 (Редактирано) Радвам се, че се кефиш. След месец-два да се похвалиш и със Селешън Винтидж 30 ъпгрейт. Опс - и аз да се похваля - Епи Зак и новичък Айбаниз Джет флейндж - Пол Гилбърт. Редактирано Октомври 3, 2011 от TONY Цитирай
UnbreakableBond Отговорено Октомври 5, 2011 Отговорено Октомври 5, 2011 (Редактирано) Най-сетне и аз да има с какво да се похваля Cort KX Custom + Roland 40 XL Радвам се като циганче на баничка Редактирано Октомври 5, 2011 от UnbreakableBond Цитирай
Recommended Posts