Trysth Отговорено Март 18, 2011 Share Отговорено Март 18, 2011 ^ Густо. Поздравления! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 19, 2011 Share Отговорено Март 19, 2011 Сладуранско кубе, сладурански тон ... Наздраве!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slash's Snakepit Отговорено Март 19, 2011 Share Отговорено Март 19, 2011 Много яко цепи глави, само с още един бустер или драйв отпред Честито Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slash's Snakepit Отговорено Март 19, 2011 Share Отговорено Март 19, 2011 Gibson Les Paul Standard Faded!!! Hell yeah! При това чисто нов! Един от последните правени преди да го спрат през 2008! Една от малкото китари , които на старо струват повече, от колкото са стрували нови и то не толкова отдавна ! Впечетления скоро! Честито за гибсъна, невероятен е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Илин Отговорено Март 19, 2011 Share Отговорено Март 19, 2011 Gibson Les Paul Standard Faded!!! Hell yeah! При това чисто нов! Един от последните правени преди да го спрат през 2008! Една от малкото китари , които на старо струват повече, от колкото са стрували нови и то не толкова отдавна ! Впечетления скоро! невероятно красива, и при това нова Честито касметлия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Март 19, 2011 Share Отговорено Март 19, 2011 Това дойде вчера от Берлин Новата ми машина за из път - Hayden Mofo 30. Ako на някой му е интересно да чуе ампа в действие, качих малко демо в раздел семпли 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MemoDan Отговорено Март 22, 2011 Share Отговорено Март 22, 2011 От вчера вече си имам това за домашен любимец Valvestate vs100r - 15 годишен звяр. За възрастта си са му доста остри зъбките! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stivy_k Отговорено Март 22, 2011 Share Отговорено Март 22, 2011 Гибито е адска китара! Отношението към детайла явно не е на почит във фирмата-изрбаотката определено не е Хай Енд ! Но на звук акустично и в апаратура е каквото очаквах! Скоро ще постна някой семпъл! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iliev.p Отговорено Март 23, 2011 Share Отговорено Март 23, 2011 Честито kolio_k, да я ползваш с здраве ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
polaris Отговорено Март 26, 2011 Share Отговорено Март 26, 2011 (Редактирано) Купих си първата електричска китара: Cort KX5 http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_23943/Cort_KX5_BKM.html. Само да и се напрай един сет-ъп.. Нямам търпение. Редактирано Март 26, 2011 от polaris Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Март 26, 2011 Share Отговорено Март 26, 2011 Ей тая машинка днес ми попълни бойното снаражение много добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Март 26, 2011 Share Отговорено Март 26, 2011 Честито на всички! За пича с първата китара, направил си добър избор. @Heartman : нямаш си и на представа колко ти завиждам в момента! (благородно) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oldman Отговорено Март 26, 2011 Share Отговорено Март 26, 2011 ... невероятен.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Март 26, 2011 Share Отговорено Март 26, 2011 (Редактирано) Честито на колегите със зелените педали Има много свестни бустери по света, но човек никога не може да сбърка с някой и друг тюбскриимър, хубавото никога не излиза от мода Ето един и от мен, имам го от известно време, но не съм го пускал тук Редактирано Март 26, 2011 от kolio_k Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Март 26, 2011 Share Отговорено Март 26, 2011 (Редактирано) След тази зелена серия, нещо сивичко от мен: Xotic BB Preamp MB Custom Shop Overdrive Effect Pedal Редактирано Март 26, 2011 от Fashion Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts