chris_barnes Отговорено Януари 31, 2011 Отговорено Януари 31, 2011 Айде и един Noise Reduction by ISP Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 31, 2011 Отговорено Януари 31, 2011 ^ Честито! Това е най-доброто към момента, според мен. Удря в земята всички останали и не реже състейна. Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 31, 2011 Отговорено Януари 31, 2011 Ами на мен основния ми проблем с Boss-a който имах преди беше, че смачква тона и го прави по-омазан. Надявам се този да не е така (имайки предвид двойно по-високата цена). Цитирай
aazen Отговорено Февруари 3, 2011 Отговорено Февруари 3, 2011 Сдобих се с ESP M-100FM STBLK ( see-thru black ) и съм неестествено щастлив с нея Цитирай
Denis_Vengeance Отговорено Февруари 5, 2011 Отговорено Февруари 5, 2011 Jet City Amplification Shockwave Distortion!!! Цитирай
bulby Отговорено Февруари 5, 2011 Отговорено Февруари 5, 2011 Екстра лампово комбо на цената на транзистор. Тепърва ще се mod-ва. Като дизайн яко са изкопирали Matchless май Говорителят е учудващо добър! Цитирай
gueorgues Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Ето и малко от мен. PRS MCCARTY KORINA със адаптери 57/08 (т.е. поръчах в магазина да ми сложат от тези и да махнат оригиналните маккарти адаптери). Трябва да кажа, че може би завинаги приключих с Гибсън и всякакви други марки. Безупречен вид и изработка (това е сравнително евтин модел при това) и невероятен комфорт. Препоръчвам марката на всеки, който е решил да дава много пари за хубав инструмент. Онзи ден дойде с куриер: Цитирай
ceco milanov Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 ^много добре изглежда, преполагам, че и така свири честита да ти е и със здраве да си свириш на нея! Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Браво колега! Поздрави за чудесният избор! Цитирай
muzicantini Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Как се интонира тоя ПРС, ако не е тайна? Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 ^ С мерак баце,с мерак ... както се интонира и уестърн китара! Поздравления за избора, въпреки, че бърста по принцип не ми допада, ама тая е много прогорена, със здраве да я ползваш и сменяш струните Поздрави! Герги Цитирай
docc Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Как се интонира тоя ПРС, ако не е тайна? Цитирай
Recommended Posts