Jump to content
Българският форум за музиканти

petiofi

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от petiofi

  1. Във форума е Професора има студио. Виждал съм и съм чувал много качествени неща поговори с него?!
  2. http://forum.muzikant.org/topic/104897-%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%82-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BE/
  3. Евалата, пич! Много красиво, много душевно, много китарджийско!!!!! Браво!
  4. petiofi

    Deep Purple

    Абе аз съм нов във форума и направо се чудя към кого да се обърна за технически въпроси?! "Тапинг флажолет"....знам за какво става въпрос, но някой от супер китаристите ще ми обясни ли за какво става въпрос?! Позволих си да поздравя автора, просто защото никой не посмя да направи тази песен! Някои седмици ми се налага да я свиря по 3 пъти на седмица, ама пусти " тапинг", има там едно ходене по струните, но там трябва да ходим в друг раздел! Иначе автора го каня при мен, да я направим двамата, ще се получи супер! Но! Няма да я записваме, да не се окаже пак "Голям залък"! ..... Човек, когато иска-може! Ако не може, поне така трябва да го направи, че да го похвалят! Автора, точно така го направи!
  5. Вижте ги тия "убавици", цветът на българската музика, "еталона" на младото поколение.....бе какво да си кривим душата, всяка една от тях може да бъде новата Райна Княгиня, която да сътвори знамето на съвременната ни култура..... Изрично насочвам вниманието към колеги, които НЕ знаят как се държи микрофон...... Uploaded with ImageShack.us
  6. petiofi

    Squier, Cort Или Tyme

    Рече, Герги и отсече!!!!! Абе кви сте вии бре, че си казвате личното мнение в някъв си форум, а? Я да слушате Герги, че земе да се Идоса и тогази....... Аааааа, да Флизате в пътя, чееее.............. Той, завалията имал опит във форуми на ВиК, нещо с канализацията беше йоще, абе момък с опит въоПще! Ще слушкате и ще папкате! Квот каже момчето! Толкоз!
  7. petiofi

    Deep Purple

    Браво, пич! Постарал си се, доста неща си сложил от себе си, ама нали пък за това е кавър Ако всички бяхме като Гилън и Стив Морс нямаше да си пишем тука по форумите! Успех!
  8. petiofi

    Rainbow-anybody There

    Мишо, страхотно е! Понеже доста съм го слушал ( да не казвам и опитвал) има съвсем малки неточности! Но изпълнението ти е просто перфектно! Бравос!
  9. Ахахахахахахаха, браво, пич!!!
  10. Евала, пич! И за "дупето", че си се хванал, и за изработката и....за музиката! За сега е страхотно, ще чакаме изпълнение на китарката!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.