Baby Thomas Отговорено Август 13, 2010 Отговорено Август 13, 2010 Ееее, Честито!!! Радвам се, че ме послуша, това е ултимативния дилей педал!!! Цитирай
sw1tched Отговорено Август 13, 2010 Отговорено Август 13, 2010 Ха, това изглежда доста уникално. Малко повече инфо? Цитирай
Valserp Отговорено Август 13, 2010 Отговорено Август 13, 2010 (Редактирано) Гарландче е 3 броя 12ах7 в предусилвателя, 2 броя 6Р6 в крайното. 20 вата мощност. Имам семпъл на мръсния канал, записан с кофти микрофон(който даже е вокален), затова не знам колко си струва да го пускам. Другата седмица ще ми донесат инструменталния и ще се постарая Един съфорумник има подибно, да видим кога ще се похвали Редактирано Август 13, 2010 от Valserp Цитирай
death^metal Отговорено Август 13, 2010 Отговорено Август 13, 2010 Много пънкарска китарка: страхотна атака, много високи в изходния сигнал-дзвънти чак Цитирай
Gregg Отговорено Август 13, 2010 Отговорено Август 13, 2010 Просто имах в мазата 3 бр МВ3 и след като възстанових едното за един приятел, реших да оползотворя каквото беше останало. Накрая остана една празна, кутия, която не ми се искаше да хвърлям и реших да я "напълня" с нещо, с което отдавна имах наум да експериментирам Крайните лампи всъщност са 6П3С, изходният трансформатор е тип NSC041318 за Fender Deluxe. Понеже лампите малко стърчат се наложи да има направя "козирка". Могат да се ползват и 6П6С (6V6), вътре има възможност за индивидуално нагласяне на преднапрежението. Цитирай
Valserp Отговорено Август 13, 2010 Отговорено Август 13, 2010 (Редактирано) Крайните лампи всъщност са 6П3С Е тъй, де, тъй... @death^metal инлеят кърти! Редактирано Август 13, 2010 от Valserp Цитирай
checho Отговорено Август 16, 2010 Отговорено Август 16, 2010 ... не бих казал, че ми харесва, но е много оригинално и много стилно, чак ти завиждам честито Цитирай
death^metal Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 (Редактирано) Ники, какво си намислил да майсториш с таз педалиера, на която си объркал линка и не ти излиза картинката Между другото, скоро ми пристига баба месата с едно епифонче, ще сложа снимки като дойдат Ще! Редактирано Август 18, 2010 от death^metal Цитирай
preIbanez Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 ...вярно не излиза снимката... ...иначе то творбата вече си е факт...моята баба МЕСА заедно с ТиСи-то и безжичното съм ги сбрал в един хубав поръчков рак и Берито е да си разцъквам ефектите...а ти на толкова много здрави китари нямаше начин да не за-МЕСИ-ш накрая...само да видим на кой модел си се спрял... Цитирай
krismana Отговорено Август 19, 2010 Отговорено Август 19, 2010 (Редактирано) Най-накрая дойде китарката която толкова чаках Agile AB-3000 Baritone Tribal Green 28' inch scale 2 active humbuckers Grover tuners 6 strings Alder body Maple neck Ebony fretboard TOM bridge String through body и е сyпер зеленааааа На снимката е с 13-60 но вече е с новите La Bella 15-80 Baritone Roundwound Настроена е bgdAEB Вади невероятен тон и като цяло съм супер доволен. Взех я с Hard case за 530$ + 25$ shipping което си е далавера отвсякаде, потвърждавам че Agile са наистина добри китарки за парите си, а и пича беше супер учтив като го питах всякакви глупости относно нея Редактирано Август 19, 2010 от krismana Цитирай
bratmito Отговорено Август 19, 2010 Отговорено Август 19, 2010 С тея струни 15-ки направо влизаш в по-долния раздел.... Цитирай
Strungout Отговорено Август 19, 2010 Отговорено Август 19, 2010 И аз да се цопна. Отправям публични благодарности към eL_NinYo и BabyThomas за съдействието по набавяне на инструмента. Цитирай
Recommended Posts