preIbanez Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 ...дойде ми време и на мене да споделям радостта си...най накрая успях да си взема китара която ми пасва толкова добре че няма от какво да се оплача...и като удобство...и като визия...и като звук...все пак зарязах своя J-custom в полза на колегата...но нямам място за съжаления...защото ето я и нея...новата ми ослепителна красавица...IBANEZ RGA 427Z DSH...направо кърти мивки пусната през червения канал на дуал ректифаера...мислех да сменям адаптерите с ЕМГ-та...ама и тези се представят отлично...и ще си останат с тях...проблема с мазането на ниските тонове изобщо го няма...всичко е ясно размазващо и отчетливо... http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_romania.html Цитирай
IsoMorPhiC Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 @buy&sell Благодаря! Непременно ще запиша нещо в идните дни, стига разбира се, да мога да свърша с останалите ми ангажименти. Поздрави! Цитирай
sasuke1 Отговорено Юни 19, 2010 Отговорено Юни 19, 2010 Преди няколко дена си взех китара Jackson усилвател на fender и Тone works и сега не знам от каде да се уча заштото не ми се ходи на уроци пък и съм на 12 Цитирай
backinbizzness Отговорено Юни 19, 2010 Отговорено Юни 19, 2010 От днес съм собственик на ето тази реликва! Цитирай
metal_icer Отговорено Юни 24, 2010 Отговорено Юни 24, 2010 И аз да се изфукам с "подновения" Vintage V100 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено Юни 24, 2010 Отговорено Юни 24, 2010 Не те познавам, но те МРАЗЯ, благородно. Аз искам само тоя подпис зад бриджа... ебати късметлията си!! Цитирай
HRS Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 И аз да се изфукам с "подновения" Vintage V100 Браво, браво Късметлия си определено !!! Цитирай
Telerig Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 ^^ Ееее евалата братле, суупер яка снимка! Продай го сега тоя винтидж и си вземи един хубав гибсън за тия пари пък с него ще си имаш снимката Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 И аз да се изфукам с "подновения" Vintage V100 Ей това е Баш-Фукня! Честито, и за снимката с Джеймс честито! Цитирай
Van Dim Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Здравейте, Новата играчка - VOX DA5. Прилича малко на Valvetronix серията, само дето няма лампа. Иначе като за цифрова джаджа звучи много добре. Работи и на батерии - 6xC, казват, че издържали от 18-30 часа. Има входове за микрофон и някакъв плейър... Като му се махне капака за батериите става open back Има ключе за избор на изходната мощност - 0.5, 1.5 и 5W, полезно. VOX DA5 - има там една интересна статийка за някакви "пустинни" музиканти . Снимки: Снимките са правени с телефон... нямаше с какво друго. Поздрави и честити нови придобивки! Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Красавица е, искам и аз такава^ . А мога ли да помоля за някой и друг семпъл, ако не е проблем? Цитирай
abductor Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Dilian Obretenov Custom Crafted Честито! Ашколсун на Диката! Цитирай
Recommended Posts