shtur4o Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 ^^ Много добре изглежда, пък и с това готино име.... Честито! Цитирай
Valserp Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 Хаха! "Щурчето" кърти Хайде и аз, че исках един седмак без флойд... Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 Отде ги вадите тия китари в тая криза бееееее... Честито. Цитирай
Борис Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 ^^Струните какъв размер са?Доста дебели ми се струват О.о Цитирай
Valserp Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 Май са си стандартни 10-56. Не съм ги сменил още. Цитирай
shtur4o Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 Супер! Страхотна е! Честито! Мани ги тия флойдове, само така! Криза, не криза, майната му. Един път се живее ! Цитирай
solo5 Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 Valserp, заради теб ли не можах да отворя темата през телефона си? 12-15Mb за отваряне на тази тема и ми препълни паметта Имайте милост малко като качвате такива големи снимки Цитирай
Valserp Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 ^ Е, к'во фукане ще е с 2 снимки 400x300 пиксела? ^^ Мерси Цитирай
ultramega Отговорено Юни 13, 2010 Отговорено Юни 13, 2010 ^^^ семплии? Ето един семпъл със "Щурчето": http://www.4shared.com/audio/Vmz5XLYx/Shturcheto_sample.html Китарата е със сингли а микрофона е за скайп Цитирай
Георги Антонов Костов Отговорено Юни 14, 2010 Отговорено Юни 14, 2010 (Редактирано) Скромно, но от сърце. Купих си тунер Yuyin ( ) от Factor-a на Линляна Димитрова. Струваше 28 кинта, но човека ми го намали на 23лв. +едно перце Dunlop 1.5 mm (ограденото с червено кръгче) http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1527/27...WZjOUrGpJNt.JPG Редактирано Юни 14, 2010 от Георги Антонов Костов Цитирай
IsoMorPhiC Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 (Редактирано) И от мен нещо скромничко: Peavey Nano Valve - 5-ватово, напълно лампово кубе(нце ), single-ended(Клас А) с 12ах7(Electro Harmonix) в предусилвателната секция и EL84(Sovtek) крайно стъпало. Ето малко снимки: По-минималистично от това здраве му кажи Първо да кажа, 5 вата си е доста силно - не го гледайте, че е такава въшка (все пак си е общоизвестен факт, че лампата вкарва повече децибели от транзистора). Ако врътна потенциометъра на повече от 1/4, съседите веднага започват да ме "благославят" , така че май ще се наложи да го модвам и да сложа поне един мастър волюм. Като цяло изработката и използваните компоненти на вид изглеждат качествени, бих казал че Пиви са се справили много добре. Единствено обаче не ми харесва спийкъра, може би защото е още нов и необработен, не знам. Пък и няма никакви означения - колко Ома му е импеданса или пък поне производителя... Явно това е единственото нещо, от към което Пиви са си спестили разходи. Важното обаче е, че ампчето много ме кефи! Редактирано Юни 16, 2010 от IsoMorPhiC Цитирай
Svanio Отговорено Юни 16, 2010 Отговорено Юни 16, 2010 ^ ехехех Ебати сладура ! Цистит да ти е и със здраве да го ползваш. Ако имаш желание и възможност можеш да пуснеш семплаци да го чуем.. А на тема малко ватове - напълно съм съгласен - тези му стигат, а и за вкъщи няма нужда да махаме мазилка Отново евала, много симпатично, чух демота, но е много зле записа, разчитаме на теб Цитирай
Recommended Posts