chalgasucks Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 е да чсно , мерси много , грифа как е на пипане като се свири прекалено голям ли е Цитирай
inqubus Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Бриджът е "FX EDGE III - Fixed Bridge" - има финна настройка и всички благинки на EDGE бриджовете, но е фиксиран (съответно няма пружини, а е плътно тяло). Тежи сигурно около 5-6 кг китарата, не съм я мерил, но не е неудобно тежка. Грифът не е неудобен и не е проблем да стигаш до всяка една позиция на която и да е струна стига постановката на свирене да не е с перманетно подпрян палец на горната част на грифа. Цитирай
galingit Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Честито на колегата @Delyan за новата придобивка !!! Чакаме някое ново парче с "осмака"... Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Деляне, благородно ти завиждам Колко пари го взе животното и откъде, ако не е тайна? Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Ха, че много евтино ги дават тея бе Аз мислех да си купувам преди известно време, ама искаха 3000 лв. за 2228-ицата. Тази информация ме обнадеждава и може скоро да добия такова животно и аз. Айде - чакаме грандоманско творение от теб Цитирай
Kalmar Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 Бриджът е "FX EDGE III - Fixed Bridge" - има финна настройка и всички благинки на EDGE бриджовете, но е фиксиран (съответно няма пружини, а е плътно тяло). Тежи сигурно около 5-6 кг китарата, не съм я мерил, но не е неудобно тежка. Грифът не е неудобен и не е проблем да стигаш до всяка една позиция на която и да е струна стига постановката на свирене да не е с перманетно подпрян палец на горната част на грифа. Хммм ако е 5-6 кила, си е доооста тежка. Около 4 - 4,5 кила минава за тежка китара на запад. А бриджа си е пак по лиценз на флойд роуз, няма значение, че не е "плаващо" тремоло. Любопитно ми е как се усеща в ръката... Стив Вай беше казал навремето (1990 някъде) в едно интервю, че като разработвали с Ибанес 7 струнната, пробвали и 8 струнна, но вече му била като бухалка за бейзбол в ръката и се отказал. ))) Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Traynor YVC40WR, досега не бях ги пробвал. Днес влязох в един магазин, пуснах го уж само да го пробвам, свирих един час, скъса ми главата от саунд и го взех, в следствие на което следващия месец ще е скръбен откъм бюджет . Невероятен винтидж тип саунд. Браво на канадците. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 А аз даже не съм ги и чувал. Но щом е яко - поздравления! Заглавието преведено на БГ ми звучи като БДЖ-ист... Цитирай
zombie Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 (Редактирано) Най - после да се похваля и аз с нещо! Новичката ми Applause (by Ovation) Ae 128 Страхотен топъл звук, типичен за Овейшъните, лека, много удобна за свирене, бих казала перфектна за мен на този етап! А ето я и нея: Тъничка, което по никакъв начин не прави звука и по - лош : И черна Редактирано Февруари 13, 2010 от zombie Цитирай
MiroLambov Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 Ааааа честито!!! Изключително красив инструмент. Пожелавам ти много свирене и концерти с нея! (чакам семпли в скайп ) Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Кольо, честито и чакаме семпли братле! Каква е приблизително цената? Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Честито за Аплауса. Колко струва ? Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 (Редактирано) Кольо, честито и чакаме семпли братле! Каква е приблизително цената? Мерси много, скоро ще врътна някой семпъл. Иначе цената варира яко ( марката не е особено популярна ), но общо взето е между 800 и 900 Евро ( в Америка съответно в долари както винаги). Сериозно препоръчвам на любителите на винтидж саунда, ако им попадне такъв амп, да го пробват. Невероятно благ звук. Впечатлен съм. На мен лично ми хареса в пъти повече от саунда на на бившето ми вече Меса Буги Марк 4 ( на мръсния канал, чистия е много подобен всъщност ) и за цената си е супер далавера. Освен това е много тихо от към шум и има авто биас, тоест нуждата да се биасва при смяна на лампите отпада. Реверба му не ме кефи особено Редактирано Февруари 14, 2010 от kolio_k Цитирай
Recommended Posts