EvilMaster Отговорено Ноември 24, 2009 Отговорено Ноември 24, 2009 Китарата я имам от лятото (даже бях писал за нея), ампа (Roland Cube-15X) го взех от Krismana в неделя :] Цитирай
Pandemonium Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 DiMarzio X2N thanks to Mr. Edgecrusher :godbless: Цитирай
AlexiLaiho Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 ^ Ако можеш пусни семпли, ще съм много благодарен. Цитирай
killer Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 MusicMan-a замина бартер за Jem777vbk... невероятен инструмент и на усещане и на звук!!! Марио Цитирай
EAmechaniX Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 killer, всички ще ти кажат браво сега, но... ...абе, важното е ти да си доволен Цитирай
killer Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 Благодаря за добрите думи, дай боже всекиму. EAmechaniX - Наистина много сериозно оценявам какъв сериозен инструмент беше мюзикмен-а, но за съжаление това беше недооценена китара в моите ръце, прекалено много вече ми се е деформирал стилът не свирене, ако китарата имаше тремоло нямаше да я пипна. Не искам да разпалвам спорове с Ibanez lover-ите във форумът, но МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ е че мюзикмен-а беше класи като звук и версатилност спряма Jem-a. ... но ако човек не е напълно доволен от китарата си няма смисъл да я държи насила, Jem-a извади очудващо натурален тон за моите вкусове (колкото и да съм фанатичен фен на Ibanez, никога не съм крил че тези китари за мен са синтетични и им трябва много за да зазвучат добре, но за мен това им е част от чарът ) и като включим факта че точно този модел Jem ми беше фаворит в цялата 6 струнна серия на Vai (не вклчвам специалните серии и FP моделите) нещата станаха ясни. Хората са го казали, за всеки влак си има пътници. Поздрави. Марио Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 Здравейте! Вчера си получих PowerAttenuator-чето, което бях поръчал за направа при @Parni_Valjak. Днес го изтествах на 100% (100 вата, 16 ома) мощност и всичко е 6! Ето снимки на машинката: Изделието е супер като дизайн и функционалност. @Валяк, мерси още веднъж !! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 ^ Честито! Би било интересно да се чуе сравнение на запис между леко усилен амп без атенюатор и повече усилен със. При еднакви (горе-долу) изходни звукови нива. Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 Да, това наистина ще е интересно, даже мисля, да взема да го направя, за да могат евентуални заинтересовани да се ориентират за разликите ( а те са чуваеми, макар че модерните ампове си свирят добре и и тихо) Честито за придобивката Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 +1 за семплите, че и аз се надявам да отнеса един точно такъв скоро ... Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 (Редактирано) Честито Марио! Супер китара оф: кажи за тези стойки с какви дюбели ги направи? Смятам да си купя и аз за стената в новия апартамент... Обаче е гипс шпакловка и тогава тухли. Здраво ли е? Редактирано Ноември 26, 2009 от Black Bird Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 +1 за семплите, че и аз се надявам да отнеса един точно такъв скоро ... Ето ги и тях http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=69520 Цитирай
d4_ghero Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 Наскоро си взех нова китара TUSK by Greco произведена 1984 в Япония. Убийствен звук и дизайн , жълтурите са си свършили добре работата. Има леки козметични проблеми по грифа и по тялото но не са фатални. Това е тя: Цитирай
d4_ghero Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 (Редактирано) ако имате информация за тази марка пишете Редактирано Ноември 26, 2009 от d4_ghero Цитирай
Recommended Posts