Tomcat Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Щом на човека му е удобна със здраве да си я ползва п.с. яя в тва има рима уа Цитирай
hypnocil Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Макар да става банално вече - ще се 'изфукам' с Винтидж В100 на която се радвам много, тъй като е първата ми нормална китара Цитирай
fLiSk Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Най-после дойде. Вече няма кубета Китарата също е станала както я исках днес, но нямах време да я прибера от майстора, а утре летя, та снимки на пълен комплект ще има след 2 седмици Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 ^Голям олтар си спретнал Честитка Цитирай
Stoyansky Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 @hypnocil:Побратиме! @Tomcat: Чудесна е.. Свиря през PC-то и все пак ме кефи как звучи. След някой и друг месец ме очаква Супер Чамп Цитирай
Tomcat Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 @hypnocil:Побратиме! @Tomcat: Чудесна е.. Свиря през PC-то и все пак ме кефи как звучи. След някой и друг месец ме очаква Супер Чамп А брао,пожелавам ти с дълги години да си я ползваш И честито и на Hypnocil и на него мъ пожелавам с дълги години да си я ползва а на fLiSk да бичи колкото мое и да се кефи,а честито =) Цитирай
cold Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 (Редактирано) Просто не устоях на изкушението и го грабнах - последна изостанала бройка в Динакорд-а. Редактирано Април 11, 2009 от cold Цитирай
kolio_k Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Много готин драйв, честито Ето и една от мен Нищо особено,но грифа ми допадна като за такъвтип китара Цитирай
BWC Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Ем яко , предишния ми даскал свиреше на такава JS 100 (С. Стайков) но сега май я е сменил с нещо по леко . Иначе честито Цитирай
Fenix Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Много готин драйв, честито Ето и една от мен Нищо особено,но грифа ми допадна като за такъвтип китара Значи все пак се реши Цитирай
kolio_k Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Ами да, тремолото за сега държи, не се разтройва, адаптерите си вършат работата, колкото може да се очаква от подобн тип китара на тези пари ( сигурно с други ще е по добре, но не мисля, че подобрението в саунда ще оправдае инвестицията от моя гледна точка, за мен този тип китари си звучат стерилно и са направени само за хай гейн положения), а най вече грифа е удобен и объл, за разлика от повечето подобни. Засега ще я помъча, а нататък ще видя, ако ми допадне ще и сложа оригинален флойд Цитирай
mort Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Снощи получих първата си ел. китатра - Fender special edition start, заедно с кубе и пълен пакет джиджафки. Не мога да им се нарадвам.... :) Цитирай
Kikata Отговорено Април 12, 2009 Отговорено Април 12, 2009 Честито на всички.Колко плати за Ibanez-а ? Цитирай
BWC Отговорено Април 12, 2009 Отговорено Април 12, 2009 Ами да, тремолото за сега държи, не се разтройва, адаптерите си вършат работата, колкото може да се очаква от подобн тип китара на тези пари ( сигурно с други ще е по добре, но не мисля, че подобрението в саунда ще оправдае инвестицията от моя гледна точка, за мен този тип китари си звучат стерилно и са направени само за хай гейн положения), а най вече грифа е удобен и объл, за разлика от повечето подобни. Засега ще я помъча, а нататък ще видя, ако ми допадне ще и сложа оригинален флойд Има ли някаква възможност да качиш един ... саундчек на Джей ес - а , мн се чудя дали и аз да не се насоча от телекастер към нея .. ако я намеря на по сносна цена де Цитирай
kolio_k Отговорено Април 12, 2009 Отговорено Април 12, 2009 Китарата ми излезе около 750 + - дребни и мисля, че си струва парите, от щатите може да се намери по евтино на старо, но пък пътните са дебели, а и не може да с епробва . Това, което ми хареса в нея е, че има по жив саунд от други Ибанци, примерно RG типа, верочтно се дължи на по дебелия гриф. Ще кача семпли когато мога Цитирай
Recommended Posts