Jordan_J Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 Това е от малкото ефекти, които винаги съм искал да имам, въпреки че по принцип съм противник на свиренето с тонове ефекти. Някой ден се надявам да имам излишни пари и да си купя такъв. Да ти е честит между другото! Колко жълтици е това нещо? $78 + shipping Цитирай
JACKASS Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 От скоро имам доста нови неща Китарата (ESP Ltd FX-260) която пристигна скоро от Юнайтед Стейтс , готин Колан Dunlop с Earni Ball Super locks, нови D'Addario 13-56 (с които китарата шъ звучи кът жикотну) , Behringer CS100 който купих от съфорумника Fenix (Боби) , и старите приятели EH Metal Muff , Roland CUBE 15X , и най-важното перце Dunlop 1.5mm (без което нищо от гореспоменатите не може) . Наистина съм много доволен само че на китарата и трябва един по-хубав сетъп който в най-скоро време ще бъде факт. Поздрави от мен (най-щастливия човек на планетата) Рок он !!! А да ти е честито всичко на куп!! :Д перцето кърти отвсякъде!!! и китарата не е лоша. !!Rock on Цитирай
Tomov Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Seymour Duncan TB-4 JB Trembucker. Импеданс 17.5 KOhm. И пикгард за страт с един двоен адаптер. Звучи убийствено. Да живее Guitar Parts Resource. Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Убава машинка .. подходяща за хора ,свирещи с волюм на 10 и в съседство с психари с деца .. Цитирай
sasog Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 От скоро имам доста нови неща Китарата (ESP Ltd FX-260) която пристигна скоро от Юнайтед Стейтс , готин Колан Dunlop с Earni Ball Super locks, нови D'Addario 13-56 (с които китарата шъ звучи кът жикотну) , Behringer CS100 който купих от съфорумника Fenix (Боби) , и старите приятели EH Metal Muff , Roland CUBE 15X , и най-важното перце Dunlop 1.5mm (без което нищо от гореспоменатите не може) . Наистина съм много доволен само че на китарата и трябва един по-хубав сетъп който в най-скоро време ще бъде факт. Поздрави от мен (най-щастливия човек на планетата) Рок он !!! Aй леле.Черна завист (в границите на нормалното, разбира се ).Яка свирня да пада. Цитирай
agrogrind Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 (Редактирано) :rocker: :rocker: Редактирано Март 2, 2009 от agrogrind Цитирай
ultramega Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Изобщо не знам дали ще ми хареса и дали ще удовлетвори нуждите , но бързам да се фукам Цитирай
gos Отговорено Март 3, 2009 Отговорено Март 3, 2009 Здравейте,да се похваля и аз това е новата ми ел.акустична Yamaha CPX700SB : http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1961/31...44468709947.JPG Цитирай
chlen Отговорено Март 3, 2009 Отговорено Март 3, 2009 Честито,що да остаряваме,Страта е вечен !(както и Гибсън) Мерси. Ами ако до преди само няколко години някой ми беше казал, че ще си купя Фендер, бих му се изсмял. Но ето, че годинките се трупат и постепенно станах фен на марката. (а Гибсъните си ги почитам още от малък Цитирай
Rock Forever Отговорено Март 3, 2009 Отговорено Март 3, 2009 Честито. Още един Гарланд... Колко е далече времето когато и аз ще се похваля с едно от същото Цитирай
preIbanez Отговорено Март 3, 2009 Отговорено Март 3, 2009 ...а да ти е честит новия ГАРЛАНД...нещо ми изглежда познат... ...аз се облизвам за следващата бройка... Цитирай
Trysth Отговорено Март 3, 2009 Отговорено Март 3, 2009 Я дай малко повече инфо за него де, не се стеснявай Цитирай
Recommended Posts