sasog Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Аз пък си взех една скромна китарка - LTD Viper 400 Дай Боче всекиму такава скромност . Иcarus, и на теб голяма честитка Цитирай
MiroLambov Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Честито Икарус....И няма да почерпиш? Цитирай
Icarus Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Мерсим, мерсим! Аз си мислех, че това нещо ще трябва да го озвучавам с някъв микрофон за репетиции, направо ме издуха вчера, барабаните ги надвика без да се озори, трябваше да се намаля даже Цитирай
Valserp Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Мерсим, мерсим! Аз си мислех, че това нещо ще трябва да го озвучавам с някъв микрофон за репетиции, направо ме издуха вчера, барабаните ги надвика без да се озори, трябваше да се намаля даже Един семпъл би ни зарадвал Цитирай
Icarus Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Абе щях да правя в събота, ама от кеф забравих Тъпото е, че ампа е в Стара Загора, тук в София просто няма къде да свиря на него. Като ходя натам пак след две седмици ще направя някакви записчета. Ако клавиристът ми не ме изпревари и не пусне нещо, че му е голям мерак да се изфука с шкафа, който ми направи (който също е як). Така или иначе и аз ще драсна нещо. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Честито и от мен, Блекхарт-а КЪРТИ! И аз мислех, че няма да вика колкото акустичен дръм сет, обаче... Аз скоро ще пусна МНОГО семпли с него, защото ще правя сравнения на 7-8 марки лампи (пре и крайни). Така че...стей тюнд... Цитирай
don_pepinio Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Да ми е честита новата играчка! Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 ^ Да ти е честита, Петре, поредната нова придобивка и да изквакаш още мно'о метъл с нея! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 днес към микрофончето добавих и стойчица Проел тип . Скоро - записи както трябва Цитирай
fLiSk Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Да се изфукам и да благодаря пак, включително на няколко съфорумци Микрофон Electro Voice Cobalth Co4 N-Audio Auto Wah !!! N-audio Firesound 2. С комбинацията от преампа и файърсаунда се получава всеки вид драйв и чисти китари с по едно бутонче, а звукът е толкова як, дори директно в ин-а на транзисторното ми кубе, че се побърквам Жалко за съседите Скоро и записчета и продължавам напред към крайно стъпало и добра саундкарта Цитирай
black_waltz Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 (Редактирано) http://dikaguitars.com/ Редактирано Август 12, 2008 от black_waltz Цитирай
Nikifena Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 ^ Ха да ти е честита !! наистина готина китара. Имах естествено възможността да я пипна готова, но лично на мен тия форми не ми допадат. Въпреки това Диката пак изкърти с готина изработка Цитирай
black_waltz Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 (Редактирано) Мерси, мерси Изработка, звук...всичко е просто перфектно А за формата, такъв роудс ми беше мечта да имам от 6-7 години насам..сега се сбъдна и ми пасва идеално Редактирано Август 12, 2008 от black_waltz Цитирай
Recommended Posts